vineri , 23 octombrie 2020

Arhivă etichete: Steven Spielberg

Abonare RSS

„Wildflower”: cum s-o cunoști mai bine pe Drew Barrymore

foto N-o cunosc personal pe Drew Barrymore, dar, citind-i cartea, am avut senzația că am stat lângă ea și i-am ascultat poveștile așa cum stau cu prietenele mele de vorbă la o cafea. „Wildflower” e o plăcere de lectură, de la prima până la ultima filă, pentru că are adevăr, naturalețe, umor și profunzime, toate împletite într-un puzzle care încheagă ... Citeşte mai departe »

Steven Spielberg și Cristian Mungiu, parodiați de francezi. Regizorul român nu are bani să-și cumpere o cameră de filmat – VIDEO

Regizorii Steven Spielberg și Cristian Mungiu sunt printre personalitățile care au fost parodiate în cadrul unei emisiuni de televiziune franceze, „Les Guignols de l’Info”. Într-una dintre scenele emisiunii, realizatorii atacă „subtil” România, sugerând sărăcia acestei țări, într-atât de pregnantă, încât regizorul român îi spune americanului că nu are bani să-și cumpere o cameră de filmat. În plus, marioneta care îl ... Citeşte mai departe »

Steven Spielberg va fi președintele juriului, la Festivalul de Film de la Cannes 2013

Renumitul cineast Steven Spielberg va fi președintele juriului celei de-a 66-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, care va avea loc, anul acesta, în perioada 15 – 26 mai, informează organizatorii evenimentului.   „Pentru mine este o mare onoare şi un imens privilegiu să prezidez juriul unui festival care nu încetează să dovedească, neobosit, faptul că cinema-ul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus