vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: stil

Abonare RSS

Ce remarcăm la o femeie

foto Mi s-a întâmplat de multe ori să observ o femeie pe stradă sau într-un restaurant, și să nu pot spune imediat ce mi-a atras atenția la ea. Abia la o privire mai atentă mi-am dat seama că nu erau neapărat frumusețea trăsăturilor, hainele, machiajul sau coafura cele care-mi captau interesul, ci câte un accesoriu inspirat, care transforma ținuta într-o ... Citeşte mai departe »

Colour Coaching: cum să-ți redefinești stilul personal

Se spune că avem o singură șansă de a face o bună impresie și de aceea ne dorim să fim la modă întotdeauna. Știm cu toții acel moment, la începutul fiecărui anotimp, când citim nerăbdătoare articolele din revistele de modă pentru a afla care sunt culorile vedete ale acelei perioade. Din păcate tendințele vin și pleacă, iar noi ne vedem ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

Ce nu trebuie să ratezi luna asta: workshop de stil cu Gabi Urdă

Unde: Simbio, str. Negustori, nr. 26 Când: 20 iunie, 11.00-13.00, 13.30  Înscrieri și informații: contact@gabiurda.ro „Costa un pic, nu-i gratis, dar merită, pe cuvânt: 80 lei (plata în avans). Vorbim despre siluetele noastre reale și dilemele noastre, la fel de reale, din dulap, despre rezolvări și trucuri punctuale, testate. Despre stil personal și cum să ajungem să-l folosim pentru a ne ... Citeşte mai departe »

Tommy Hilfiger and Peek & Cloppenburg au ales noul „Designer for Tomorrow”

Matteo Lamandini a câștigat premiul „Designer for Tomorrow”, prezentat de Peek & Cloppenburg Düsseldorf și magazinul online al companiei, Fashion ID. Designerul italian a fost ales de juriul condus de cunoscuta personalitate a modei Tommy Hilfiger, după ce și-a prezentat colecția „Zoot Suit”, pe podiumul Mercedes-Benz de la Săptămâna Modei din Berlin. Înainte ca noul „Designer for Tomorrow” să fie ... Citeşte mai departe »

Liza Panait aduce fascinaţia Saharei pe catwalk

An de an, creataoarea de modă Liza Panait a făcut din fiecare colecţie a sa un adevărat spectacol dedicat perioadelor din istorie pe care le admir[, valorilor din artă în care crede, dar în special tradiţiilor străbune ce aparţin  popoarelor nomade. De data aceasta, propunerea sa pentru sezonul primăvara-vară 2014 îşi are inspiraţia în misterioasa lume a popoarelor nomade din ... Citeşte mai departe »

Proiect13: al doilea weekend de workshopuri „Cum mă îmbrac”

Proiect13 prezintă cel de-al doilea weekend de workshopuri de educaţie vestimentară, „Cum mă îmbrac”, în Vesuvio Café, pe 8 şi 9 februarie, între orele 11:00-16:00. Proiect13  este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. În cadrul celui de-al doilea workshop, Gabi Urda, Consultant Comunicare şi Designer, va vorbi despre garderoba personală şi redefinirea ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: Zăpada este decorul perfect pentru scotoceală, reciclare şi socializare

Yard Sale-ul este un motiv perfect să ieşi din casă, în duminica din 9 februarie, pentru a ne aduna la o altă sesiune de scotoceala la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Roșie, nr. 12, lângă Gradina Icoanei). De la 9:30 la 18:00 dăm un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite, însă în stare foarte bună. Reciclam ... Citeşte mai departe »

Irina Markovits: 10 lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă

Dacă vă preocupă imaginea personală și v-ați interesat cel puțin o dată de serviciile unui specialist în domeniu, cu siguranță că numele ei vă este deja familiar. Irina Markovits este unul dintre cei mai titrați și mai apreciați consultanți de stil din România. Platforma sa, Image Matters, dedicată oamenilor aflați în căutarea propriului simț al stilului, are în portofoliu sute ... Citeşte mai departe »

Cum să-ți schimbi stilul vestimentar în „5 minute”, cu Ana Morodan și Ovidiu Buta

  Primul curs „Speedchange de stil personal” din România, „5 minute”, are loc pe 13 şi 20 aprilie în Bucureşti, cu specialiştii în modă Ovidiu Buta şi Ana Morodan. „În trucuri care-ţi iau numai 5 minute îţi poţi găsi adevărata ta poveste de stil, detaliile care să-ţi construiască o imagine dincolo de rigorile vremurilor, limitările preţurilor sau neliniştile tendinţelor din ... Citeşte mai departe »