luni , 30 noiembrie 2020

Arhivă etichete: stomatolog

Abonare RSS

Zece lucruri pe care nu le ştiai despre faţetele dentare

foto Dr. Remus Stratulat ne spune 10 lucruri interesante despre faţetele dentare, pe care trebuie să le cunoască orice pacient care îşi doreşte un zâmbet perfect. „Faţetarea dinţilor este una dintre metodelede estetică dentară pe care o utilizez pentru a îmbunătăţi aspectul dinţilor pacienţilor. Faţetele acoperă partea frontală a dinţilor şi suprafeţele decolorate sau neuniforme. Acestea estompează defectele dentare și ... Citeşte mai departe »

Cum am aruncat pe vale eșarfa buclucașă, complexele și dinții strâmbi

Aveam vreo cinci ani când am luat-o pe mama de mână și i-am zis: „Hai cu mine, să arunc eșarfa pe vale! De azi nu mai vreau să sug degetul!”. În fața casei noastre din Vulcan curgea cu putere o apă neagră și urâtă, unde părinții noștri ne spuseseră că trăiește Baba Cloanța, speriați fiind că ne-am putea apropia periculos ... Citeşte mai departe »

Cum evităm și tratăm inflamarea şi sângerarea gingiilor

Dinţii frumoşi şi zâmbetul strălucitor se menţin cu gingii sănătoase! Aproape 90% din populaţie este afectată în timpul vieţii de sângerarea şi inflamaţiile gingivale, majoritatea ignorând aceste semnale de alarmă. La fel ca şi cariile sau mirosul neplăcut, aceste simptome anunţă instalarea unei infecţii puternice în cavitatea bucală. Medicii vă recomandă să fiţi atenţi şi să consultaţi stomatologul pentru a ... Citeşte mai departe »

Dr.Anatolie Chișlari: „Cred că oamenii cu dinți frumoși au mai mult succes în viață”

În mod previzibil, când întâlnești un medic stomatolog și ai libertatea de a-l lua la întrebări, vrei să știi ce ar trebui să faci ca să ai dinții sănătoși și frumoși. Ce trucuri, ce secrete ale danturii perfecte ți-ar putea dezvălui, pentru ca tu să le dai mai departe tuturor celor care-ți citesc interviul. Ei bine, am reușit să aflu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus