vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: studiu Dove

Abonare RSS

„Tu câți ani ai?” Femeile își ascund vârsta pentru a fi considerate în continuare frumoase

9 septembrie 2014 – Ziua Internațională a Frumuseții „Sunt Ana, am 46 de ani și sunt frumoasă.” O declarație pe care puține femei o pot rosti cu ușurință, de teamă că vor fi considerate de cei din jur mai puțin frumoase, mai puțin atrăgătoare. De fapt, aceasta este percepția generală, că doar tinerețea este asociată cu frumusețea. Presiunea venită din ... Citeşte mai departe »

Studiu Dove: opt din zece femei au părul degradat

Conform unui nou studiu Dove* 8 din 10 femei susțin că au părul degradat. Studiul arată că părul degradat a ajuns să fie o normalitate, iar acest lucru nu ar trebui să cauzeze stări de anxietate femeilor. Peste jumătate dintre ele resimt sentimentul de vinovăție sau lipsa de încredere în sine când părul lor arată semne de degradare. În plus, ... Citeşte mai departe »

Studiu: 77% dintre femei se ascund de aparatul foto pentru că nu se consideră frumoase – VIDEO

Dove își asumă misiunea de a crea o lume în care frumusețea este o sursă de încredere, nu de anxietate şi, în acest sens, a creat Dove Camera Shy. Prin intermediul acestui filmuleț, Dove evidenṭiază discrepanţa dintre atitudinea timidă a femeilor adulte în faţa aparatului de fotografiat şi plăcerea de a fi fotografiate, manifestată în copilărie. Femeile nu se bucură ... Citeşte mai departe »