vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: studiu

Abonare RSS

Studiu: cât cheltuim de sărbători și care sunt cele mai comune cadouri

foto Anul acesta românii care fac cumpărături online au declarat că intenționează să ofere celor dragi cadou articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice. Conform unui studiu Compari.ro realizat în luna octombrie 2015 de GKI Digital, cei care fac cumpărături online au în topul preferințelor patru categorii diferite de produse: articolele de îmbrăcăminte sunt cele mai dorite – 64%, urmate de ... Citeşte mai departe »

Studiu: cuplurile care fac sex o dată pe săptămână sunt cele mai fericite

foto Cuplurile care fac mai mult sex nu sunt neapărat mai fericite și se pare că frecvența ideală a raporturilor intime este de unul pe săptămână, au concluzionat niște cercetători canadieni care probabil se plictiseau. Un grup de cercetători din Toronto a decretat: cei mai fericiți parteneri de cuplu sunt cei care se întâlnesc la așternut doar o dată pe ... Citeşte mai departe »

Dovedit științific: arta și natura au puterea de a vindeca

foto Arta și natura au puterea de a vindeca, susține un grup de oameni de știință al căror studiu a dovedit că pictura, muzica sau frumusețea naturală din jurul nostru stimulează sistemul imunitar. Să vezi o pictură de Monet, să asculți o melodie care-ți place, să admiri Marele Canion, sau pur și simplu să faci o plimbare în natură și ... Citeşte mai departe »

Personalitatea românilor este bipolară. Suntem „Feți-Frumoși” sau „Zmei”, spune un studiu

foto Personalitatea națională a românilor este una de tip bipolar, care corespunde profilurilor „Făt-Frumos” sau „Zmeu”, arată un studiu realizat de o echipă de psihologi din Cluj și București. „Am finalizat un studiu despre profilul naţional de personalitate al românilor la nivel regional, acceptat deja spre publicare, iar prezentarea primelor concluzii reprezintă o premieră. Din studiu reiese că personalitatea naţională ... Citeşte mai departe »

„Don’t Stop Me Now”, a trupei Queen, pe primul loc în topul pieselor care ne binedispun

foto Melodia „Don’t Stop Me Now”, a trupei Queen, ocupă primul loc într-un top al pieselor lansate în ultimii 50 de ani ce ne aduc buna dispoziție, arată un studiu realizat de un cercetător olandez. Piesa are ritmul, cheia muzicală și versurile potrivite să inducă ușor starea de fericire în rândul ascultătorilor, a declarat cercetătorul olandez specializat în științe neuronale ... Citeşte mai departe »

Nu sânii, nici picioarele lungi! Ce apreciază cel mai mult bărbații la femei

Foto: lokmarg.com O teorie care în mod categoric va stârni câteva zâmbete în rândul reprezentantelor mai cinice ale sexului feminin: bărbații nu apreciază cel mai mult sânii mari ai unei femei, nici picioarele lungi. Cea mai importantă trăsătură pe care bărbații o caută la o femeie, susțin autorii unui studiu recent, este inteligența. Atunci când își caută o viitoare soție, ... Citeşte mai departe »

Mai mulți bărbați decât femei fac cumpărături online în România

Foto: jwt.com 66% dintre românii care fac cumpărături online sunt bărbați și doar 34% femei, spre diferență de vecinii noștri bulgari și unguri, unde femeile sunt mai active în acest domeniu. Conform unui studiu Compari.ro realizat la începutul lui 2015 de GKI Digital, cumpărătorii online din Bulgaria sunt în proporție de 58% femei și 42% bărbați, iar cei din Ungaria ... Citeşte mai departe »

Studiu: bărbații care postează des poze selfie pot fi narcisiști psihopați

Doar un exemplu celebru care ne-a venit în minte, fără intenția de a-l ofensa pe actorul James Franco, care postează foarte des pe Facebook poze selfie. La prima vedere, needitate. Pozele selfie care ne apar frecvent în newsfeed pot fi uneori enervante, dar mai mult decât atât, obiceiul de a te fotografia singur pentru prietenii virtuali ar putea fi un ... Citeşte mai departe »

Ce se întâmplă în creierul unei femei în timpul orgasmului – FOTO și VIDEO

Vă amintiți de scena celebră din „When Harry Met Sally”, în care Meg Ryan mimează un orgasm în public? Ei bine, dacă i-am fi putut urmări activitatea creierului în acel moment, am fi observat că zona cerebrală aflată sub control conștient ar fi rămas „aprinsă”, lucru care nu se întâmplă în timpul unui orgasm real, ce are loc în subconștient. ... Citeşte mai departe »

Femeile care au relații fericite nu își mai fac griji legate de greutatea lor

Femeile care au relații fericite sunt mulțumite de felul în care arată și nu își mai fac griji în legătură cu greutatea lor, chiar dacă aceasta nu este întotdeauna cea pe care și-o doresc, arată un nou studiu. Când vine vorba despre imaginea de sine a femeilor, contează mai mult ca ele să fie fericite și mai puțin numărul de ... Citeşte mai departe »