joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: targ de haine

Abonare RSS

Lucruri drăguțe, ca noi! Târg de piese trendy la prețuri mici

Sâmbătă, 10 septembrie, ieși la o plimbare în centrul Bucureștiului, pe terasa RIOS Bar (Bd. Lascăr Catargiu nr. 6, zona rond Piața Romană), să vizitezi târgul „LUCRURI DRĂGUȚE – CA NOI!” și să pleci acasă cu achiziții trendy la preț de chilipir! „Vei găsi aici produse second-hand impecabile, haine și accesorii nou-nouțe, bijuterii hand-made și vei face achiziții interesante și ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de August, la Jacques Pot

Nenumărate garderobe pregătite pentru scotoceala Yard Sale, pe 6 şi 7 August, de la 10:30 la 18:00, la Jacques Pot! Haine de toate felurile şi mărimile, încălţări, cosmetice, decoraţiuni pentru casă, bijuterii, minuni şi răsfăţuri – pe toate le găseşti la Yard Sale. Sigur merită o vizită! În plus, sâmbătă, 6 August, Fundaţia Chance for Life va avea un stand ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Special, în Centrul Vechi

foto „Mutăm scotocelile şi în Centrul Vechi, să se bucure şi alţii de ele!”, anunță organizatoarele Yard Sale, târgul lunar de haine, accesorii și alte frivolități la preț de chilipir. „Hai, pe 25 şi 26 Iunie, de la 10:30 la 18:00, la o ediţie specială Yard Sale, pe plaja cu soare din Food Hood, la scotoceala după minuni şi cumpără ... Citeşte mai departe »

Yard Sale a ajuns la ediția cu numărul 55!

După aproape trei ani şi jumătate de activitate, Yard Sale are loc, pentru a 55-a oară, pe 18 și 19 Iunie. Un weekend minunat de scotoceli şi surprize! „Terasa şi interiorul Jacques Pot te aşteaptă pentru două zile de cumpărături cu preţuri mici-mici. Bem o limonadă, schimbăm impresii, garderobe şi zâmbete”, spune organizatoarea târgului, Gabi Urdă. Evenimentul se desfășoară și ... Citeşte mai departe »

Lucruri drăguțe – ca noi! Târg de piese trendy la prețuri mici

foto Sâmbătă, 18 iunie, du-te la o plimbare în centrul Bucureștiului, pe terasa INBOX Bar (Bd. Lascăr Catargiu nr. 6, zona rond Piața Romană), să vizitezi târgul „LUCRURI DRĂGUȚE – CA NOI!“ și să pleci acasă cu achiziții trendy la preț de chilipir! Vei găsi acolo produse second-hand impecabile, haine și accesorii nou-nouțe, bijuterii hand-made și vei face achiziții interesante ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: partea a doua târgului de februarie

Yard Sale 20 & 21 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. Bănuim că ai aruncat cât colo cojoacele şi cizmele şi îţi cauţi rochii din bumbac, ochelari de soare și tenişi să zburzi în soare. Noi ştim unde se găsesc toate la preţuri de chilipir şi, da, îţi spunem şi ţie: ... Citeşte mai departe »

De notat în agendă: Yard Sale de februarie

Yard Sale 6 & 7 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. La Yard Sale, te simţi că în casa celui mai bun prieten! „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem ... Citeşte mai departe »

O nouă ediție Yard Sale, la Dianei 4

„Suflecă-ți mânecile, deschide larg agenda și notează data următorului Yard Sale, căci este primăvară, vremea perfectă pentru editarea și înnoirea garderobei. Te așteptăm să-ți împrospătezi colecția de bijuterii, de blazere, de ghete și orice altceva îți trece prin minte, totul la preț de chilipir!”. Așa sună invitația organizatorilor Yard Sale, pe care nu-i putem refuza: weekend-ul acesta ne adunăm la ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Decembrie: haine, încălțăminte, bijuterii și obiecte deco

În weekend-ul 13 şi 14 decembrie sunteți invitați la cumpărături cu buget redus, la Dianei 4 (strada Dianei nr 4, zona Rosetti), de la 10:30 până la 18:00. La etaj şi demisol, unde haine de toate felurile, încălţăminte, bijuterii, cărţi şi obiecte deco îşi caută noi proprietari. Toate la preţ de chilipir! „Încheiem anul 2014 cu o bucurie, o altă ... Citeşte mai departe »

Două ediții de Yard Sale, în noiembrie

Yard Sale creşte precum Făt Frumos! Datorită vouă şi dedicării noastre, a tuturor, faţă de ideea de reciclare prin reutilizare, luna noiembrie a fost primită cu un alai de cereri de înscriere şi dorinţe de scotoceală. Organizatorii s-au gândit și au găsit soluția: două ediţii de Yard Sale în noiembrie: 15 – 16 noiembrie & 22 – 23 noiembrie. Expozanţi ... Citeşte mai departe »