duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: tata

Abonare RSS

Cinci minute cu tata

Americanii își serbează, azi, tații. Pun și eu poza asta aici, singura în care apărem doar noi. Singura din toata viața noastră, dacă vă vine să credeți. Și singura pe care o s-o avem vreodată. Cred că e făcută prin 2010. În mână ținea revista Tango, unde scriam de vreo doi ani. Se uita la interviurile mele și n-a zis ... Citeşte mai departe »

Dintr-o noapte de Crăciun

foto La mine e încă noapte, de fapt, o fi spre dimineață deja? Ia uite, e trecut de 4.00 și nici gând să merg la culcare, nu mi-e somn, mi-e doar bine și liniște, și-așa vă doresc și vouă. Mi-aduc aminte, habar n-am de ce, de o noapte de Crăciun de-acum cine știe cât timp, trebuie să fi avut vreo ... Citeşte mai departe »

Cvadrupleții veseli își iau porția de râs – VIDEO

Sunt patru fetițe care au înveselit o planetă întreagă prin râsul lor molipsitor. Emily, Anna, Mary Claire şi Grace, astăzi în vârstă de 13 ani, sunt în mod categoric o gașcă de fetițe care știu să se distreze. De fiecare dată când tatăl lor le provoca, râdeau cu toată inima și așteptau următorul giumbușluc, doar pentru a se amuza, din ... Citeşte mai departe »

Vince Vaughn și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil

Vince Vaughn și soția sa, Kyla Weber, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, a anunțat actorul în emisiunea TV realizată de Ellen DeGeneres. Vince Vaughn, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că este foarte emoționat de faptul că va deveni tată pentru a doua oară, căci acest lucru i-a schimbat percepția asupra scopurilor sale în ... Citeşte mai departe »

Paris Jackson, despre Regele Pop: Și-a dorit să avem ceea ce el nu a avut, o copilărie normală

Paris Jackson, fiica starului pop Michael Jackson, vorbește despre viața sa alături de regretatul artist, declarând că se implică, deja, într-o serie de proiecte menite să ducă mai departe memoria acestuia. Paris mărturisește că una dintre dorințele lui Michael a fost să le ofere, ei și fraților săi, o copilărie „normală”, de care el nu a avut parte. Paris Jackson ... Citeşte mai departe »

Bărbații se simt mai atrăgători odată ce devin tătici

Femeile sunt mai frumoase atunci când sunt însărcinate, iar conform unui nou studiu, și bărbații se simt mai atrăgători, însă abia după ce bebelușul lor vine pe lume. Oamenii de știință de la Universitatea California – Santa Barbara au descoperit că imaginea despre sine a bărbaților se îmbunătățește considerabil odată ce devin tătici. Una dintre teorii sugerează că masculinitatea lor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus