miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: te iubesc

Abonare RSS

Reverie despre acasă

Am avut un vis – nu, n-a fost vis, a fost o reverie care mi-a apărut așa, din senin, în prima noapte pe care am petrecut-o aici, în apartamentul unde tocmai ne-am mutat, era trecut de 3:00 și nu puteam nicicum să dorm, Paul respira adânc lângă mine, iar eu stăteam lungită în pat, aproape suspendată în aer, aveam senzația ... Citeşte mai departe »

Alain Delon: Nu i-am spus niciunei femei „Te iubesc” atât de des

Foto: www.purefans.com Dacă v-ați întrebat vreodată cine este femeia care a auzit cel mai des declarația „te iubesc” rostită de Alain Delon, norocoasa este fiica marelui actor, Anouchka, în vârstă de 22 de ani. Starul francez se află în prezent în turneu, alături de fata sa, cu piesa de teatru „Une journée ordinaire”. Până la 77 de ani, Alain Delon ... Citeşte mai departe »

Cum păstrezi o relație fericită: să speli vasele e mai important decât să spui „te iubesc”

Să speli vasele, să duci gunoiul sau să-i servești partenerului cafeaua la pat, măcar din când în când, este mai important într-o relație decât să oferi flori sau să faci declarații de dragoste, arată un studiu recent realizat în Marea Britanie. Deși asta poate părea un sacrilegiu, mai ales acum, după Valentine’s Day și 1 Martie, studiul efectuat de Open ... Citeşte mai departe »