luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: teatru aer liber

Abonare RSS

Festivalul de teatru urban: încă două week-end-uri de spectacole și concerte

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna are în program încă două serii de spectacole și concerte, în perioadele 22 – 24 iulie și 29 – 31 iulie, în aer liber, în grădina Quantic Pub, din zona Grozăvești. Ediția de anul acesta a festivalului organizat de Teatrul InDArt și conceput de regizorul Bogdan Gagu a adus deja în fața publicului 20 de ... Citeşte mai departe »

Festivalul de teatru urban: o lună de distracție, artă și relaxare

Prima ediție a Festivalului de teatru urban se va desfășura la fiecare sfârșit de săptămână în perioada 3 – 26 iulie, în aer liber, la Carol53, în organizarea Teatrului InDArt. Festivalul de teatru urban aduce o ofertă largă pentru cei care vor căuta relaxarea și răcoarea în serile de sfârșit de săptămână ale lunii iulie: teatru în aer liber – ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca începe o nouă stagiune în aer liber, în an aniversar

Vineri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va deschide în Parcul Cișmigiu cea de-a 23-a stagiune în aer liber.   „În anul 1992, lipsită de posibilitatea de a repeta, fără şansa de a putea susţine spectacole în faţa publicului pe care îl cucerise în cei doi ani de la înfiinţare, trupa teatrului ia hotărârea de a organiza, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus