vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Teatrul Masca

Abonare RSS

„Casa cu nebuni”: premiera toamnei, la Teatrul Masca

Teatrul Masca anunţă deschiderea unei noi stagiuni de interior sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.00, cu avanpremiera spectacolului „Casa cu Nebuni”, după scrierile lui G. M. Zamfirescu. La începutul anilor 1930, centrul Bucureștilor strălucea galant, și lumea bună respira aerul curat de la șosea, în promenade lipsite de griji, alături de străinii care încă se mai minunau de Micul ... Citeşte mai departe »

Festivalul Internațional de Statui Vivante 2017: Caragiale, jucat de actori chinezi

În perioada 30 mai – 5 iunie are loc, în București, cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, în parcurile Humulești, Crângași și Herăstrău (zona Roata Mare). Noutatea absolută a acestei ediții o reprezintă un grup de șase actori chinezi care vor da viață personajelor lui Caragiale din „O noapte furtunoasă”. „În ansamblul artelor străzii, statuia vivantă ocupă ... Citeşte mai departe »

Se deschide stagiunea estivală la Teatrul Masca

Marionete uriașe, parade, vals, step și muzică lăutarească în deschiderea stagiunii estivale a Teatrului Masca! Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii estivale, duminică, 30 aprilie, ora 17.00 în Parcul Herăstrău – Roata Mare. Timp de două zile, consecutiv, aleile parcului vor deveni o uriașă scenă în care se vor desfașura parade și momente teatrale inedite. „Stagiunea estivală debutează cu două spectacole ... Citeşte mai departe »

Deschiderea stagiunii estivale a Teatrului Masca: trei premiere spectaculoase

Seria de premiere din cadrul stagiunii exterioare 2016, care a debutat cu „Arca lui Lenin”, va continua săptămâna aceasta cu alte trei spectacole: „Iedera”, „We’ll Love Will” și „A fost odată ca niciodată”. „Teatrul Masca va invită să asistați la un maraton cultural inedit. Trei noi premiere, realizate în tehnica statuii vivate, trei momente artistice care vor purta publicul prin ... Citeşte mai departe »

„Zidul”: premieră la Teatrul Masca

Teatrul Masca vă invită joi, 25 februarie, ora 19.00 la ARCUB – Hanul Gabroveni, Sala Bolților, la premiera spectacolului Zidul, un tablou vivant ce spune o poveste unică, întinsă pe mai mulți ani, despre viața a doi tineri îndrăgostiți în lupta cu vremurile ostile, dar mai ales cu ei înșiși. „Zidul este un obstacol, o formă de îngrădire, o delimitare, ... Citeşte mai departe »

Mihai Mălaimare: „Teatrul este, poate, singura temelie adevărată a lumii”

Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii de interior, în weekend-ul 30 octombrie – 1 noiembrie, cu trei dintre cele mai îndrăgite spectacole: Căsătoria, Romeo și Julieta și Parapanghelos.   „Teatrul este, poate, singura temelie adevărată a lumii, singura certitudine că lumea înseamnă ceva. Jucăm, trăim, dăruim, savurăm clipele de glorie, ne acoperim cu ele, după care trăim iar iubind spectacolul ca ... Citeşte mai departe »

Maraton de evenimente la Teatrul Masca, înaintea deschiderii stagiunii

Joi, 17 septembrie, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca vă invită pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național la spectacolul Pirrot Lunatecul. Personajul central, cuceritorul Pierrot născut în halele pariziene, va aduce în inima Micului Paris atmosfera plină de farmec a Parisului secolului al XIX-lea.   Pâstrând tradiția unor evenimente iubite de public, Teatrul Masca va organiza duminică, 20 septembrie, în ... Citeşte mai departe »

Spectacol aniversar al Teatrului Masca: Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani

Joi, 27 august, începând cu ora 18.00, Teatrul Masca vă invită pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național, la “Baroc”, un spectacol aniversar de excepție. În aceeași zi, actorul Mihai Mălaimare va sărbători 65 de ani de viață. „Va invitam să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui  vivante… un spectacol fascinant, ... Citeşte mai departe »

Gala aniversară 25 de ani: eveniment inedit la Teatrul Masca

Duminică, 24 mai, ora 18.00, la aniversarea celor 25 de ani de la inființare, Teatrul Masca vă propune un eveniment inedit în peisajul teatral românesc: o gală aniversară, un periplu de două ore prin 20 de spectacole, dar și o imagine a vieții fascinante din culise. „O gală ca a noastră ar putea deveni o tradiție, de ce nu, dar ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca începe o nouă stagiune în aer liber, în an aniversar

Vineri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va deschide în Parcul Cișmigiu cea de-a 23-a stagiune în aer liber.   „În anul 1992, lipsită de posibilitatea de a repeta, fără şansa de a putea susţine spectacole în faţa publicului pe care îl cucerise în cei doi ani de la înfiinţare, trupa teatrului ia hotărârea de a organiza, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus