duminică , 17 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Teatrul Metropolis

Abonare RSS

„Misterele Bucureștiului” se descoperă la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis prezintă în luna iunie spectacolul „Secretul doctorului Honigberger” după Mircea Eliade, în regia lui Dragoș Galgoțiu, spectacol ce va face parte din seria teatrală „Misterele Bucureștiului”. Luna Iunie aduce la Teatrul Metropolis o nouă premieră pentru lumea culturală, prin lansarea proiectului teatral „Misterele Bucureștiului”. Orașul București ascunde multe taine, povești secrete, mistere. Orașul ascuns, cu farmecul lui, cu ... Citeşte mai departe »

George Ivaşcu: „Sunt un visător profesionist”

foto: Mircea Popa Se descrie ca fiind un „visător profesionist”. E un romantic și-un boem pe scenă şi în viața privată, dar conduce Teatrul Metropolis cu iscusinţa unui om de afaceri extrem de lucid. De altfel, la Metropolis l-am şi găsit pe George Ivaşcu, şi l-am provocat la o şuetă despre teatru, familie, mari visuri şi mici bucurii ale vieţii. ... Citeşte mai departe »

Chris Noth, „Mr.Big” din „Sex and the City”, vine în România

foto Chris Noth este invitatul special al Teatrului Metropolis, la spectacolul „Paganini”, care are loc duminică, 26 iunie 2016, de la ora 19:00. Nominalizat de două ori la Globul de Aur, actorul american Chris Noth vine special în România pentru a vedea spectacolul „Paganini” de Mick Davis, pus în scenă la Teatrul Metropolis. Chris Noth a devenit cunoscut publicului român ... Citeşte mai departe »

Florin Zamfirescu, la 67 de ani: „Dacă mă năşteam într-o altă ţară, luam premiul Oscar”

foto Actorul Florin Zamfirescu tocmai a împlinit 67 de ani. La doar două zile după aniversarea sa, artistul poate fi aplaudat pe scena Teatrului Metropolis din București, unde joacă în piesa „Doi pe-o bancă”. „Am fost întotdeauna conştient că, trăind în România, atât cât am jucat, nu am avut o şansă prea mare, dar dacă mă năşteam într-o altă ţară ... Citeşte mai departe »

Săptămâna Shakespeare la Teatrul Metropolis

foto La Teatrul Metropolis, în perioada 19 aprilie – 23 aprilie 2016, are loc Săptămâna Shakespeare, săptămână dedicată spectacolelor marelui dramaturg William Shakespeare. Teatrul Metropolis dorește să se alăture evenimentelor ce marchează, în întreaga lume, 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare, 400 de ani în care marele dramaturg s-a dovedit nemuritor prin opera lăsată moştenire, astfel, la ... Citeşte mai departe »

Florina Cercel, Adela Mărculescu și Rodica Popescu-Bitănescu, omagiate pe Aleea Celebrităţilor

foto Actrițele Florina Cercel, Adela Mărculescu și Rodica Popescu-Bitănescu vor primi câte o stea pe Aleea Celebrităților din București, pentru întreaga lor activitate din domeniul teatrului și al filmului. Ceremonia va avea loc pe 5 martie, de la ora 11.30. Decernarea stelelor se va face în prezenţa colegilor, prietenilor apropiați, dar sunt asteptați și iubitori ai teatrului şi filmului. „În ... Citeşte mai departe »

„România. Închis pentru inventar”, la Teatrul Metropolis

În apropierea Dragobetelor, Teatrul Metropolis vă așteaptă la comedia „România. Închis pentru inventar”. O poveste dulce amară a unui cuplu într-o lume dispărută sau nu în ’89. O calătorie în timp, o rememorare a trecutului, dar și a prezentului acestui popor. O oglindă pusă în fața noastră, în care putem să ne vedem așa cum eram „atunci” și cum ne-am ... Citeşte mai departe »

Teatrul Metropolis: „Fantoma, dragostea mea”, cu Monica Davidescu și Marius Florea Vizante

foto O comedie spumoasă, de un real succes pe Broadway, la Teatrul Metropolis! Realizat dupa piesa „Blithe Spirit“, de Noel Coward, recompensat cu premiul Tony în 2009, datorită succesului răsunător înregistrat la prestigiosul Shubert Theatre de pe Broadway, unde s-a jucat inițial, spectacolul „Fantoma, dragostea mea”, în regia lui Șerban Puiu, se joacă acum în București. Următoarea reprezentație: marți, 19 ... Citeşte mai departe »

Cerere în căsătorie supriză, pe scena teatrului Metropolis

Teatrul Metropolis, împreună cu actorii spectacolului „Paganini” și cu regizorul Mick Davis, au fost complici la o cerere în căsătorie. Sâmbătă, 19 decembrie 2015, în timpul reprezentației, unul dintre spectatori a dorit să trăiască alături de public unul dintre cele mai frumoase și importante momente din viața sa. Astfel, la finalul spectacolului, Valentin Sen, împreună cu actorii din distribuția spectacolului, ... Citeşte mai departe »

Spectacolul „N(aum)”, cu Oana Pellea și Cristina Casian, se joacă la Teatrul Metropolis

Oana Pellea și Cristina Casian vă așteaptă, pe 1 mai 2015, de la ora 19.00, la spectacolul „N(aum)”, la Teatrul Metropolis din București. Realizat în urma atelierelor de creație teatrală conduse de Oana Pellea, spectacolul este un drum inițiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum. În prezent, spectacolul este invitat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus