vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: Teatrul Național

Abonare RSS

Aniversat de Teatrul Național: Gigi Căciuleanu împlinește 70 de ani

foto Sub titlul „L’Om GiGi: Linii_Trasee_Semne_Sensuri”, Teatrul Național „I.L. Caragiale” București vă invită la un eveniment dedicat artistului internațional Gigi Căciuleanu, la aniversarea sa de 70 de ani. Astfel, Teatrul Național a programat două evenimente axate în jurul artistului Gigi Căciuleanu: joi, 11 mai 2017, ora 20:00, Sala Studio – spectacolul ★ D’ale noastre ★, probabil cel mai atipic spectacol ... Citeşte mai departe »

Spectacol de balet clasic: „Lacul lebedelor”, la Teatrul Național București

Celebrul balet clasic „Lacul lebedelor” va fi pus în scenă pe 12 decembrie la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, de către Compania de balet clasic din Sankt Petersburg, condusă de reputatul prim balerin şi coregraf Andrei Balatov. Spectacolul, în patru acte, celebrează tradiţia şcolii ruse de balet, în cea mai pură formă a sa. „Lacul lebedelor” are la ... Citeşte mai departe »

„O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, în avanpremieră la Teatrul Naţional din Bucureşti

Spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, de Bobi Pricop, se joacă în avanpremieră, la Teatrul Național din București, sâmbătă (22 şi 23 ianuarie 2016), de la ora 20.00, la Sala Pictura. Bobi Pricop este cunoscut publicului din Bucureşti prin două spectacole: “Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, examen de licenţă pentru UNATC şi preluat ... Citeşte mai departe »

„Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”: prima reprezentaţie din an, la Teatrul Naţional

Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti găzduieşte, pe 26 ianuarie, prima reprezentaţie din acest an a inegalabilului duel teatral „Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite sunt puse în valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Cu har, fineţe, ... Citeşte mai departe »

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, împreună pe scena Teatrului Național

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti găzduieşte, la începutul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei româneşti, Ion Caramitru şi Horaţiu Malaele. Astfel, una dintre cele mai apreciate producţii teatrale ale momentului, „Caramitru- Malaele, cate’ lună şi în stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB. Cortina Sălii Studio se va ridica în data de 3 noiembrie, ... Citeşte mai departe »

„Fata din Vis”: Felicia Filip, într-un spectacol – eveniment la Teatrul Național

Supranumită de presă  „soprana  rock a României”, Felicia Filip lansează luni, 18 noiembrie, ora 20:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul „Fata din Vis”. Spectacolul care va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 20.00, la TNB – Sala Multimedia, include o selecție personală și sentimentală din repertoriul consacrat al rock-ului românesc. Alături de ... Citeşte mai departe »

Filmul „Poziția copilului” are premiera de gală pe 4 martie

„Poziţia copilului”, filmul semnat de Călin Netzer și premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, va avea premiera de gală la Teatrul Naţional Bucureşti, luni, la ora 19.30, informează Parada Film. Filmul poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Sprint Media și Bestmusic.ro prezintă evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vița de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie, în cadrul unui concert extraordinar, la Teatrul Național București. Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu spectacolele lor dinamice și pline de energie, care au devenit ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus