sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: ten frumos

Abonare RSS

Cum ne ajută apa să arătăm mai tineri

foto Cunoscută drept cel mai important element necesar vieţii, după oxigen, apa este apreciată ca aliat al celor care îşi doresc să aibă un ten mereu hidratat, luminos şi cât mai tânăr. Medicul specialist dermatolog Ana Maria Vlad vorbeşte despre beneficiile apei asupra pielii, despre cantitatea pe care ar fi bine să o bem zilnic şi despre tipurile de lichide ... Citeşte mai departe »

Șase mituri despre îngrijirea pielii, demontate de medicul dermatolog

foto Îngrijirea pielii este unul din domeniile în care întâlnim sfaturi la tot pasul, care sunt fie promovate de diverse reclame la produse cosmetice, fie idei larg răspândite şi repetate atât de des, încât au ajuns la rang de reguli de bază dacă ne dorim un ten sănătos şi tânăr cât mai multă vreme. Laurenţiu Vlădău, medic specialist dermatolog în ... Citeşte mai departe »

Opt sfaturi de la medic pentru o piele sănătoasă

Foto: drterry.com Oricât de mult te străduiești să îți răsfeți pielea cu cele mai bune produse de îngrijire, există câteva obiceiuri zilnice care își pun din plin amprenta asupra frumuseții și sănătății pielii tale. „Modul în care te speli pe față, machiajul pe care îl folosești, dar și ceea ce mănânci sau faci zi de zi pot anula efectele pozitive ... Citeşte mai departe »

Peeling cu enzime, pentru un ten curat și echilibrat

Peeling-urile cu enzime  sunt o alternativă a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibilă sau pur şi simplu foarte subţire. Acest tip de tratament se bazează pe aplicarea unui exfoliant enzimatic, care induce exfolierea controlată a stratului superficial al epidermului format din celule moarte, şi ajută astfel la îmbunătăţirea texturii pielii, aceasta devenind mai ... Citeşte mai departe »

Cinci secrete pentru o piele frumoasă

Dincolo de moștenirea genetică, ce poate fi mai săracă sau mai norocoasă, felul în care arată pielea noastră e direct determinat de stilul nostru de viață. Nu doar mediul înconjurător ne influențează sănătatea, și implicit calitatea pielii, ci și majoritatea gesturilor care ne-au intrat în obiceiurile cotidiene. Cum putem contracara efectele lor dăunătoare? Există câteva soluții la îndemâna tuturor… Dieta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus