vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Teo Trandafir

Abonare RSS

Teo Trandafir: „Fericirea e o chestiune de exerciţiu”

Astăzi, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Teo Trandafir a discutat împreună cu invitaţii săi, Cristian Margarit, Maria Păuna, Gady Renert, Paula Seling şi Ovi, despre formula fericirii. Dincolo de cea stabilită de cercetătorii britanici, Teo le-a dezvăluit celor prezenţi cum arată fericirea din perspectiva ei. „După ce am ajuns la performanțe profesionale demne de notat, am căzut ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Eu vreau în continuare să merg de mână cu el pe sub platani”

Ne era dor de un interviu cu Teo, așa încât n-am stat pe gânduri: am rugat-o să ne răspundă la câteva întrebări despre emisiunea ei de la Kanal D, despre bucuriile și dificultățile orelor petrecute în direct sau despre păcatele televiziunii de astăzi. Cu un romantism dezarmant, Teo a vorbit și despre dragoste, fără de care viața i s-ar părea ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: „Eu sunt o anti-vedetă”

Este unul dintre cei mai vii oameni pe care-i cunosc. E sinceră, e plină de viață și are un suflet bun ca pita caldă. Este, într-adevăr, așa cum se descrie, o „anti-vedetă”, căci n-am văzut-o niciodată exersând balansul între ipocrizie și grandoare. Nuami Dinescu, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa?  După ce ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Sunt foarte ocupată, dar pentru citit îmi fac timp mereu”

Este extrem de ocupată, pentru că performanţa pe care o face zilnic la „Teo Show”, de la Kanal D, presupune foarte multă muncă. Însă Teo Trandafir spune că are un obicei la care nu renunţa  nici în ruptul capului: cititul. „Da, sunt foarte ocupată, însă pentru citit îmi fac timp mereu, indiferent de situaţie. Şi e valabil şi pentru fiica ... Citeşte mai departe »

Emisiunea lui Teo Trandafir debutează pe 9 septembrie, la Kanal D

Teo Trandafir începe un nou capitol în viața ei profesională: emisiunea sa, „Teo Show” va debuta pe 9 septembrie, la Kanal D. Noua producție promite să aducă telespectatorilor „divertisment de calitate, în ambianța unui decor demn de o revenire spectaculoasă”. La „Teo Show”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va împleti cu poveștile de viață ale unor personalități care au ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Cât de idiot să fii, după ce mi s-a întâmplat mie, să mai crezi că vine Făt Frumos pe un cal alb?”

După experiența nefericită a căsniciei sale, care s-a încheiat după doar șase luni, Teo Trandafir mărturisește, într-un interviu, că încă mai crede în iubire, dar nu în cea care se întâmplă între un bărbat și o femeie. „Nu am crezut niciodată in fericirea absolută. Ai mereu o problemă, fie că doar ți se spare o țeavă în casă, nu poți ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir susţine un curs de comunicare şi dezvoltare personală

Prezentatoarea TV Teo Trandafir susține o serie de cursuri de comunicare şi dezvoltare personală, la Constanța, în perioada 5-7 aprilie. “Cursurile mele de comunicare şi dezvoltare personală sunt, cred eu, un ajutor, un sprijin. Am întâlnit de-a lungul vieţii mele oameni care nu-şi pot stăpâni emoţiile, care n-au încredere în ei înşişi, care au multe de spus, dar sunt împiedicaţi, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus