joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: tigara

Abonare RSS

Romy Schneider, la prima țigară

foto Actrița austriacă Romy Schneider, fotografiată în 1955, chiar în anul în care începuse să lucreze la trilogia „Sissi”, rolul cel mai popular din cariera sa. Autorul fotografiei nu este cunoscut, însă mai multe surse susțin că Schneider fuma aici pentru prima dată. Avea 17 ani. A continuat să fumeze pentru tot restul vieții sale scurte, câte două sau trei ... Citeşte mai departe »

O țigară cu Oriana Fallaci

Foto: www.denstoredanske.dk Cea mai cunoscută, probabil și cea mai reușită fotografie a celebrei ziariste Oriana Fallaci. Ca în majoritatea portretelor sau instantaneelor care s-au păstrat cu figura ei în marea bază de date online, Fallaci apare fumând (spunea că fumatul o „dezinfectează”) și, de data aceasta, privind către obiectiv cu relaxare și încredere. În plus, lasă impresia unui sentiment de satisfacție ... Citeşte mai departe »

Plăcerea vinovată a lui Gwyneth Paltrow: Fumez o țigară pe săptămână, sâmbăta seara

Este una dintre ambasadoarele stilului de viață sănătos, promovând alimentația echilibrată și sportul susținut. Dar chiar și Gwyneth Paltrow recunoaște că fumează o țigară pe săptămână, sâmbăta seara, acesta fiind momentul ei de răsfăț vinovat. Totodată, actrița mărturisește că a folosit injecțiile cu Botox pentru a părea mai tânără, dar spune că nu va mai apela niciodată la această metodă ... Citeşte mai departe »