vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Tom Hanks

Abonare RSS

„Inferno”, cu Tom Hanks și Ana Ularu, în deschiderea Dracula Film Festival

Filmul laureatului premiului Oscar Ron Howard, „Inferno”, va deschide cea de-a patra ediție a Dracula Film Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 12 – 16 octombrie, la Brașov. „Inferno” (SUA, 2016), thrillerul bazat pe romanul cu același nume al lui Dan Brown, îi are ca protagoniști pe Tom Hanks, Felicity Jones, iar într-un rol secundar apare celebra ... Citeşte mai departe »

În curând: ,,Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, cu Tom Hanks, în regia lui Clint Eastwood

Câştigătorul Premiului Oscar Clint Eastwood regizează de această dată filmul „Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, o dramă inspirată din evenimente reale şi care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din România. Un film distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, „Sully: Miracolul de pe râul Hudson” îl plasează în centrul poveștii pe căpitanul Chesley „Sully” ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: selfie cu Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson

Milioane de oameni publică poze selfie în rețelele sociale, dar cea de mai sus e cu adevărat inedită: actorul Tom Hanks, în vârstă de 60 de ani, și soția lui, Rita Wilson, și-au făcut singuri o fotografie pe care au vrut s-o arate, apoi, admiratorilor lor din lumea întreagă. Poza, postată de Rita Wilson pe Twitter cu titlul „Love”, a ... Citeşte mai departe »

„Holograma regelui“ şi răbdarea lui Tom Hanks

foto Pentru că nu ştiu cum naiba se face, dar de când sunt freelancer muncesc mai mult decât atunci când semnam condica la patron, o să scriu minirecenzia asta cam telegrafic, aşa, că mă așteaptă vreo alte cinci task-uri începute şi neterminate. Deci, film cu Tom Hanks – mi-era dor. Film bun cu Tom Hanks – mi-era şi mai dor. ... Citeşte mai departe »

Comedia ,,Nuntă á la grec 2” are premiera pe 1 aprilie

Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nuntă á la grec 2”, va avea premiera în cinematografele din România pe 1 aprilie, fiind distribuită de Freeman Entertainment. Nia Vardalos, actriţa nominalizată la Oscar, semnează scenariul şi revine în rolul principal alături de actorii preferaţi din prima parte. Odată descoperit, secretul familiei Portokalos va reuni întregul clan ... Citeşte mai departe »

„I Really Like You”, Tom Hanks!

Dacă ați crezut că există vreun rol pe care Tom Hanks să nu-l poată juca, e limpede că v-ați înșelat. Actorul, câștigător a două premii Oscar, apare în videoclipul piesei „I Really Like You”, a cântăreței Carly Rae Jepsen, și nu există nimeni căruia interpretarea să-i fi reușit mai bine! Urmăriți clipul mai jos: Citeşte mai departe »

Tom Hanks va publica o colecție de povestiri scurte

Actorul Tom Hanks va publica o colecție de povestiri scurte, a anunțat Alfred A.Knopf, reprezentant al editurii Penguin Random House. „Cartea va fi un grupaj de povestiri legate, în parte, de fotografiile mașinilor de scris din colecția personală a lui Hanks”, a mai spus Knopf, citat de buzzfeed.com. Tom Hanks are o pasiune pentru mașini de scris de mulți ani. ... Citeşte mai departe »

VIDEO: Tom Hanks și Robin Wright, la audițiile pentru „Forrest Gump”

O serie de filmări realizate în timpul audițiilor pentru „Forrest Gump”, în care apar Tom Hanks și Robin Wright, au fost date publicității de curând, la 20 de ani de la premiera filmului regizat de Robert Zemekis. Deși secvențele de mai jos sunt doar niște repetiții, Tom Hanks demonstrează că nici un alt actor nu ar fi putut intra mai ... Citeşte mai departe »

Tom Hanks, cu ochii în lacrimi în seara debutului său pe Broadway

Vedete americane de film, teatru și televiziune, precum și mari personalități ale lumii literare newyorkeze au fost alături de Tom Hanks, acum două zile, când actorul și-a făcut debutul pe Broadway. Prieteni ai faimoasei creatoare de povești Nora Ephron, care s-a stins din viață anul trecut, au fost prezenți la exclusivista premieră a dramei „Lucky Guy”, unde i-au adus un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus