vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: top 5

Abonare RSS

Em Sava: cinci motive pentru care trăiesc în Canada

foto Te naști într-o țară, să zicem România, și ești contaminat. Definitiv. Ești român pe viață, indiferent unde te duc pașii, indiferent cum se contorsionează soarta. Se petrece aceeași ecuație ca în cazul familiei. Ți-o dă Dumnezeu. Doar prietenii ți-i alegi. Ești român genetic, vrei, sau nu vrei, recunoști, sau nu. Oricât de bine te-ai acomoda acolo unde alegi să-ți ... Citeşte mai departe »

Cristi Martin: cinci lucruri pe care vreau să le fac în viață

Actorul și artistul plastic Cristi Martin ne povestește despre cinci dintre lucrurile pe care visează să le facă în viață. Pe al șaselea promit că-l trag de limbă să ni-l dezvăluie curând. 🙂  Cristi Martin: 1. Primul e o fermă în Toscana. Să cresc viță de vie, capre și maslini și eu să stau să pictez și să mă simt ... Citeşte mai departe »

Nadina Câmpean: cinci lucruri pe care le-aș salva în caz de incendiu

Am invitat-o pe Nadina Câmpean, gazda „Știrilor dimineții” de la Antena 3, să facă o listă cu cinci, doar cinci lucruri pe care le-ar salva din casa ei în caz de incendiu. Primul dintre ele nu e tocmai un lucru, dar asta veți descoperi și voi în textul pe care prezentatoarea TV l-a scris pentru noi. Nadina Câmpean: 1. Dixie. ... Citeşte mai departe »

Alina Petrescu: (aproape) cinci extravaganțe de jurnalist

Foto: Antena 3 Am provocat-o pe Alina Petrescu, gazda emisiunii „Esențial” de la Antena 3, să facă o listă de cinci extravaganțe de jurnalist pe care și le îngăduie din când în când. Nu i-au ieșit tocmai cinci – s-a oprit chiar când era cât pe-aci să ne facă în ciudă cu stilul ei de viață excentric, specific ziariștilor… Alina ... Citeşte mai departe »

„Pilgrimage”, de Annie Leibovitz: top 5 lucruri preferate

Foto: daytondailynews.com Timp de doi ani, Annie Leibovitz s-a plimbat prin America și Europa, fotografiind lucrurile care au emoționat-o cel mai mult. Din top 5 preferințe ale artistei fac parte televizorul lui Elvis din casa lui de la Graceland și un schelet de porumbel studiat de Charles Darwin. Cadrele au fost adunate într-o expoziție și o carte cu titlul „Pilgrimage”. Între ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian: Cinci lucruri pe care vreau să le fac în viaţă

Adresează-i Danei Dorian cea mai banală întrebare care-ți trece prin minte, și ea va avea la îndemână un răspuns atât de inspirat, încât va reuși întotdeauna să transforme nimicul în ceva. De data aceasta, profa de la Compania de Artiști ne-a spus, pe scurt, care sunt cinci dintre lucrurile pe care-și dorește să le facă în viață. Și ne-a ridicat ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Luca Dotti: Top 5 lucruri favorite despre mama mea, Audrey Hepburn

Ne-a bucurat atât de mult interviul exclusiv pe care Luca Dotti ni l-a acordat de curând, încât ne-am gândit la un nou pretext de a-l invita să stea de vorbă cu noi. De data aceasta, în cadrul rubricii Top 5ecret, fiul cel mic al lui Audrey Hepburn ne-a împărtășit, în exclusivitate, care sunt cele mai importante cinci lucruri favorite legate ... Citeşte mai departe »

Ştefania Nistoreanu: cinci picturi pe care le iubesc

Un lucru e clar: ne place la nebunie să „torturăm” artiștii! Le cerem actorilor să aleagă pentru noi doar cinci filme preferate, scriitorilor – să ne dezvăluie cinci cărți fără de care n-ar fi fost azi aceiași, iar pe muzicieni îi chinuim întrebându-i care sunt cinci dintre cântecele lor favorite. De data asta, am aruncat mănușa provocării către Ștefania Nistoreanu, rugând-o ... Citeşte mai departe »

Valentin Uritescu: cinci filme preferate

„Îți dai seama ce greu îmi este să aleg doar cinci?”, ne-a spus actorul Valentin Uritescu, atunci când i-am făcut invitația de a realiza un top 5 al filmelor sale preferate. Iată alegerile celebrului artist, care în stagiunea aceasta poate fi văzut jucând în piesa „Spitalul de nebuni”, la Teatrul Metropolis din Capitală. Valentin Uritescu: Unul dintre filmele care mi-au ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Top 5 greatest gifts I’ve ever received

Leslie Hawke has a confession to make and an emotion to unveil in every response she offers. The co-founder of OvidiuRo association, who found joy in helping needy children in Romania, told us which are the greatest gifts she has ever received in life. Here they are. LESLIE HAWKE: The Catholic theologian Thomas Merton said that „The things we really ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus