joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Traian Basescu

Abonare RSS

Gentleman de Dâmbovița! Băsescu, despre Brigitte Bardot: „Era foarte frumoasă în timpul regilor Franței”

I se pot reproșa multe lui Traian Băsescu, dar nu că n-ar fi un gentleman desăvârșit. Domnul președinte a fost știut întotdeauna cum să trateze o femeie – cu respect și delicatețe, și tot astfel i-a răspuns și unei doamne care a cutezat să-l critice de curând. Rugat să comenteze atacurile lui Brigitte Bardot la adresa lui, pe tema câinilor ... Citeşte mai departe »

Băsescu i-a trimis lui Ponta o felicitare și un buchet de crini, de ziua lui

Traian Băsescu a declarat, astăzi, că l-a felicitat pe Victor Ponta pentru ziua lui de naștere și că i-a trimis chiar și un buchet de flori. Întrebat de fel de flori a ales pentru premier, președintele a declarat că i-a trimis crini. Aflat pe șantierul gazoductului Iași-Ungheni, șeful statului le-a dezvăluit jurnaliștilor că l-a felicitat încă de joi pe Victor ... Citeşte mai departe »

Vier Pfoten: Conducătorii țării își instigă cetățenii la ură. Uciderea câinilor nu are efect pe termen lung

Vier Pfoten, cea mai cunoscută organizație care luptă pentru protecția animalelor, a transmis azi Guvernului și Parlamentului României o soluție alternativă prin care străzile să fie eliberate de câini fără stăpân, fără ca aceștia să fie uciși. Ca urmare a regretabilei tragedii petrecute recent în București, unde un copil a murit sfâșiat de câini vagabonzi, președintele Traian Băsescu a solicitat ... Citeşte mai departe »

Brigitte Bardot: Sunt șocată să aflu că o răzbunare se va abate asupra tuturor câinilor din România

Brigitte Bardot denunță proiectul care prevede „condamnarea la moarte” a câinilor fără stăpân din România, într-o scrisoare deschisă adresată președintelui Traian Băsescu. Fosta actriță franceză se declară șocată să afle că autoritățile române plănuiesc o „răzbunare care nu-și are locul” și că doresc să „extermine sistematic” o întreagă specie. Brigitte Bardot, care s-a retras din showbiz în 1973, devenind o ... Citeşte mai departe »

Adrian Năstase: „Nu aș fi făcut niciodată o cerere de grațiere către Băsescu”

Adrian Năstase a declarat, în primul său interviu de după eliberarea din penitenciar, că nu ar fi făcut niciodată o cerere de grațiere către președintele Traian Băsescu. Invitat la Antena 3, fostul premier a mai spus că, dacă ar fi în locul lui Victor Ponta, ar coabita cu actualul șef al statului. La emisiunea „Sinteza zilei”, realizatorul TV Mihai Gâdea ... Citeşte mai departe »

Radu Mazăre: E adevărat ce spune Băsescu, umblu cu fete. Dar nu le fac ministre și nici șefe de partid

Radu Mazăre nu a scăpat ocazia de a-i da replica președintelui Traian Băsescu, după ce acesta declarase că primarul Constanței „umblă cu fete prin Mamaia”. Mazăre i-a răspuns sarcastic și cât se poate de explicit șefului statului. „Este adevărat ce spune preşedintele Băsescu, că eu umblu cu fete prin staţiunea Mamaia. Dar nu le fac ministre, nu le dau jumătate ... Citeşte mai departe »