duminică , 17 ianuarie 2021

Arhivă etichete: tratamente

Abonare RSS

Căldura, factor de risc pentru anumite tratamente medicale

Temperaturile ridicate ale verii afectează în mod direct persoanele sensibile, cauzând stări de slăbiciune, pierderea cunoştinţei şi chiar dereglări cardiovasculare. Efectele căldurii se extind şi la acţiunea indirectă asupra eficacităţii tratamentelor sau terapiilor pentru diverse boli. Atunci când temperatura dintr-o zi toridă de vară depăşeşte limitele pe care organismul uman le poate suporta, există numeroase riscuri pentru cei care urmează ... Citeşte mai departe »

Ardeiul iute şi urzica fac minuni contra căderii părului

Nu se prezintă în ambalaje atrăgător colorate şi nici nu au miresme care ar cuceri şi nasurile pretenţioase, însă fac minuni care durează. Este vorba despre tincturile obţinute din urzică şi din ardei iute, care-ţi sar în ajutor atunci când pierzi mai mult de 100 de fire de păr pe zi. Tinctura de ardei iute Considerată iniţial o bizarerie în ... Citeşte mai departe »

Despre tratamente, metode de înfrumusețare și slăbire, la ”Vreau să fiu sănătos”, pe TVR 1

Din 22 aprilie, telespectatorii TVR 1 vor afla în fiecare săptămână noutăţile din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. Prezentată de Sonia Argint Ionescu şi realizată de Beatrice Cioba, emisiunea magazin Vreau să fiu sănătos va fi difuzată în fiecare luni după-amiază, de la ora 17.00 şi va aborda subiecte care acoperă cât mai multe ... Citeşte mai departe »

Spa la tine acasă: trei tratamente, ușor de realizat, pentru ten, corp și păr

Nu întotdeauna reușim să ne găsim timp și resurse financiare pentru o vizită la salonul de înfrumusețare. În plus, uneori, nu ne vine să renunțăm la confortul casei pentru nimic în lume, mai ales când vremea e neprietenoasă. Tocmai pentru astfel de situații, sunt binevenite ideile de tratamente homemade, pe care le putem realiza în propria noastră locuință, din ingrediente ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus