miercuri , 25 noiembrie 2020

Arhivă etichete: tristete

Abonare RSS

Câteva metode de omorât tristețea

foto Hei, mă bucur să vă scriu din nou, azi într-o stare mai bună. Dar am avut o săptămână foarte grea. Multă muncă (din păcate, nu pentru revistă), stres, somn puțin și haotic, și o stare de descurajare care îmi dă târcoale, din când în când, de ani. E un efort imens să poți privi în sus și să vezi ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: nouă lucruri care mă binedispun

foto Încep cu ce mă enervează cel mai mult la mine, în perioada asta: că nu reușesc nicicum să mă mențin într-o stare de echilibru – am ori zile foarte bune, când sunt plină de energie și am convingerea că o să reușesc tot ce-mi propun, ori zile în care nu sunt bună de nimic, mi se pare că totul ... Citeşte mai departe »

Ce-mi doresc cel mai mult

„Ce-ți dorești cel mai mult?” E o întrebare pe care o adresez frecvent în interviuri, dar eu niciodată n-am răspuns serios la ea, nu mi-am dat niciodată timp și răbdare să-mi verbalizez cea mai mare dorință, s-o pun pe hârtie, ca să-i dau o formă mai concretă, mai palpabilă. Până de curând, când mi-am dat seama care e sursa celei ... Citeşte mai departe »

Ce să faci când simți că nu mai poți

foto: „Noapte înstelată”, de Vincent van Gogh Nu trec prin cea mai fericită etapă a vieții mele, ba chiar dimpotrivă. Anul trecut am emigrat în Statele Unite, pentru că m-am îndrăgostit aici și mi s-a părut cel mai bun motiv pentru a mă muta la capătul lumii. Vedeți, pentru unii, America poate fi începutul lumii, pentru mine a ajuns, în ... Citeşte mai departe »

Ca fulgii de păpădie

foto Când eram mică, îmi plăcea la nebunie să rup câte-un fir de păpădie din iarbă și să-i suflu puful în vânt. Probabil că toți copiii adorau să facă asta. Grădina noastră era plină de copaci și de flori de toate felurile, dar păpădia era preferata mea, tocmai din motivul ăsta, că-mi oferea un prilej de joacă. Nu știu cum ... Citeşte mai departe »

Florin Chilian: cinci lucruri care nu mai contează pentru mine, dar la care nu pot renunţa, încă, de prost ce sunt

Foto: cotidianul.ro De ziua lui, l-am invitat pe Florin Chilian să pună pe hârtie un top 5 al lucrurilor care contează cel mai mult pentru el. Mi-a răspuns cu o deschidere pe care n-am îndrăznit niciodată să i-o cer – deși am făcut nenumărate și grozave interviuri! – nu doar din teama de a-l răni, ci mai ales pentru că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus