duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: trupa

Abonare RSS

Trupa Tivodar apelează la public pentru a finanța lansarea primului album

Echipă muzicală tânără, entuziastă, caută prieteni susţinători spre producerea, împreună, a primului album de studio. Povestea proiectului Tivodar a început în urmă cu patru ani, cu Ştefan Tivodar (voce, chitară) şi Alex Nichita (vioară, chitară). Au concertat în cadrul mai multor festivaluri, câștigând numeroase premii. Echipa – cum îi spun ei – s-a mărit, la fel și orizontul muzical: din ... Citeşte mai departe »

Cornel Ilie lansează o idee inovatoare pentru a strânge bani în scop caritabil

Prezent în cadrul Zilelor Biz de săptămâna trecută, pentru a vorbi despre implicarea sa în activităţi de responsabilitate socială, Cornel Ilie (Vunk) a lansat o idee inovatoare prin care artiştii se pot alătura celor în dificultate: cedarea unei părţi semnificative din încasările de pe YouTube. Liderul trupei Vunk a explicat că ideea i-a venit tocmai de la comportamentul pe care-l ... Citeşte mai departe »

Trupa ABBA se reunește pentru un moment special

Trupa suedeză ABBA plănuiește să se reunească și să revină pe scenă, anul viitor, pentru a celebra împlinirea a 40 de ani de la înființare. Anunțul a fost făcut de Agnetha Fältskog, într-un interviu publicat de o revistă germană. În 2014, se împlinesc 40 de ani de la lansarea hitului „Waterloo”, cu care grupul ABBA a câștigat concursul Eurovision, în ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Maizie Williams, de la Boney M: „Mi-e dor de foștii mei colegi. Când ești într-o trupă, devii ca o familie”

Dacă o vezi, în apartamentul său dichisit din Londra, poți avea impresia că o privești pe Cleopatra după o zi lungă de „domnie”. Aceasta este imaginea pe care minunata Maizie Williams de la Boney M o creează în mintea ta. A fost o plăcere aparte să stau de vorbă cu ea pentru un interviu, pe care am discutat să-l realizăm ... Citeşte mai departe »

Agnetha Fältskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent

Agnetha Fältskog, una dintre fostele soliste ale trupei ABBA, spune că îi este milă de vedetele pop ale acestei perioade, întrucât lumea muzicală este „un loc dur pentru tinerii artiști”. Artista a declarat, într-un interviu pentru revista Attitude, că artiștii de azi sunt supuși unor presiuni extrem de mari, iar unii dintre ei sunt prea sensibili pentru a le face ... Citeşte mai departe »

Trupa Texas cântă la B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de această dată fiind vorba despre Texas, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale curentului rock alternativ britanic. De altfel, acesta este şi primul show confirmat de trupă în Europa continentală, în cadrul noului turneu de promovare a celui mai recent album. Ediţia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp ... Citeşte mai departe »

Trupa irlandeză Primordial, prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

Cea dintâi trupă confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest este Primordial (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane.Irlandezi vor ajunge în ţara noastră în ultimul week-end al verii şi vor urca pe scena festivalului pe 30 august. Primordial activează sub actuala denumire pe scena internaţională de metal din 1992. Dacă sonorităţile cu care şi-au făcut simţită prezenţa în primii ... Citeşte mai departe »

Concert la Club Tribute: Holograf revine pe scenă. Ascultă noua melodie a trupei!

Formaţia Holograf va susţine, pe 7 martie, un super concert în clubul Tribute din Bucureşti, acesta fiind primul show al îndrăgițior artişti după ce Dan Bittman, solistul formaţiei, a suferit în octombrie o intervenţie chirurgicală la gât. “Acest concert marchează revenirea oficială a trupei Holograf. Speram că totul va decurge fără probleme şi că Dan va fi în mare formă, ... Citeşte mai departe »

Trupa Zdob şi Zdub va cânta diseară la Iaşi

Formaţia Zdob şi Zdub va susţine vineri seara un concert de excepţie la Iaşi, în clubul Dublin Pub, de la ora 23. Show-ul face parte din turneul de promovare a noului album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în România alături de MediaPro Music. „Basta Mafia” este cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei, iar cei şase artişti moldoveni ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus