marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Tudor Gheorghe

Abonare RSS

„The Best of Taraf”: Tudor Gheorghe, în concert la Sala Palatului

Pe 14 mai, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Tudor Gheorghe și instrumentiştii Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas) vor dărui un spectacol de colecție, o chintesență a cântecului popular tradițional. „The Best of Taraf” cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară pe care maestrul Tudor Gheorghe le-a ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, într-o nouă reprezentație a spectacolului „Degeaba”, la Sala Palatului

Într-o ţară a neajunsurilor şi a confruntărilor permanente, un singur mesaj reuşeşte să îi emoţioneze pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, prezentat în luna decembrie a fiecărui an în cadrul unui concert – fenomen, susţinut  de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe. Menestrelul românilor de pretutindeni nu părăseşte scena, şi continuă tradiţia  spectacolului- ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, într-un nou spectacol, la Sala Palatului

Maestrul Tudor Gheorghe va susține o nouă reprezentație a spectacolului „Degeaba”, la Sala Palatului. De la an la an, România se confruntă tot mai puternic cu un val uriaş de probleme – socio-culturale, politice sau de altă natură – care cer soluţionări urgenţe. Constatăm, însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate, analizate ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, invitat special la „Tonomatul lu’ Ciutacu”, pe România TV

Victor Ciutacu revine, după vacanța de Paște, la postul România TV, cu emisiunea sa, „Tonomatul lu’ Ciutacu”, unde în seara aceasta, de la ora 21.00, îl are invitat pe maestrul Tudor Gheorghe. „L-am invitat prima oară când lucram pentru Antena 2. Fugeau de el titanii vorbăriei ca de dracu’. Cică era demodat şi nu făcea audienţă. Am rezonat din prima. ... Citeşte mai departe »