miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: TVR

Abonare RSS

Unde puteți vedea, în direct, Festivalul Internaţional „George Enescu”

Ediţia 2017 a celui mai aşteptat eveniment de muzică clasică din România debutează pe 2 septembrie. Magia muzicii lui George Enescu ne va însoţi timp de 22 de zile. Deschiderea festivalului este transmisă în direct, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR 3. Iubit, anunţat, aşteptat. Festivalul Internaţional „George Enescu”, ediţia 2017, îşi deschide, în sfârşit, porţile, la ... Citeşte mai departe »

Emisiunea „Starea nației” revine la TVR

foto: TVR Dragoș Pătraru și echipa lui revin, după un an, la televiziunea publică, cu emisiunea „Starea naţiei”. Noul sezon va debuta pe 4 septembrie, iar producția va fi difuzată pe TVR 1 la aceeași oră ca și până acum, 22,30, cu reluare la ora 6.00 pe același canal și după amiază, pe TVR 2. De asemenea, producția va fi ... Citeşte mai departe »

„Şeherezada”, cu Teatrul Muzical „Stela Popescu”, în Grădina de vară a TVR

Baletul „Şeherezada” va putea fi urmărit în seara de 2 iulie 2017, de la ora 20.30, în curtea Televiziunii Române din Calea Dorobanţilor 191. Spectacolul este inclus în stagiunea „Teatru în TVR”, în care grădina televiziunii devine un spațiu deschis pentru teatre, actori și publicul lor. Ultima premieră a Teatrului „Stela Popescu” din această stagiune, în regia şi coregrafia lui ... Citeşte mai departe »

Totul despre Rio 2016, cu un singur click

foto În calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice Rio 2016, Televiziunea Română lansează tvr.ro/rio2016, site-ul oficial al competiţiei pentru România, cu informaţii actualizate şi programul transmisiunilor. Odată cu începerea celui mai important eveniment sportiv al planetei, TVR pune la dispoziţia internauţilor site-ul www.tvr.ro/rio2016, unde vor găsi toate informaţiile referitoare la Jocurile Olimpice Rio 2016, ştiri din Brazilia, programul transmisiunilor, ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa!”, la TVR 1

foto: TVR Din 27 martie, Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea „Preţuieşte viaţa!”, un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască frumos la orice vârstă. De-a lungul anilor, interesul atât al publicului larg, cât şi al mass media pentru povestea personală şi evoluţia omului Andreea Marin a fost unul constant. Şansa de a începe o nouă viaţă ... Citeşte mai departe »

Actorul Teodor Corban, invitat la prima ediţie „Nocturne” din noul sezon

Vineri, 16 octombrie, Marina Constantinescu deschide noul sezon Nocturne cu poveşti despre Aferim!, dar şi despre actorul care vine din lumea teatrului şi care a cunoscut faima datorită filmului. De la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+  De peste 20 de sezoane nu a abdicat nicio secundă de la reverenţa în faţa adevăratei valori. Şi au ... Citeşte mai departe »

„Lume, ia-mă în braţe, eu vin…”: mărturiile unei mame în detenţie, la TVR

Duminică, 6 septembrie, de la ora 18.45, TVR 1 difuzează un film ce abordează problema reintegrării în societate a foştilor deţinuţi, privită din perspectiva unei mame. Filmul poate fi urmărit şi la TVR HD, tot duminică, de la ora 20.00, precum şi online, pe TVR+. După 10 ani de închisoare, Natalia se întoarce în oraşul natal şi încearcă să-şi continue ... Citeşte mai departe »

Primul concert al Festivalului „George Enescu” 2015, transmis în direct de TVR

În această duminică, pentru telespectatorii Televiziunii Române se dă startul evenimentului cultural aşteptat cu nerăbdare în ultimii doi ani: Festivalul Internaţional George Enescu, ediţia 2015. Respectând tradiţia de peste jumătate de secol, TVR, coproducător al evenimentului, rezervă şi în acest an un spaţiu amplu în grilele de programe pentru acoperirea marelui eveniment internaţional la care şi-au anunţat prezenţa aproximativ 2.500 ... Citeşte mai departe »

„Credință și celebritate”, cu Aziza Bodea: „Nici o rugăciune nu rămâne fără răspuns”

  Să vorbești public despre credință e un gest pe care unii l-ar putea dezaproba. Există însă oameni care știu întocmai cum s-o facă, iar Aziza Bodea este unul dintre ei. Realizatoarea emisiunii „Credință și celebritate”, de la TVR2, invită personalități ale scenei românești să vorbească despre Dumnezeu și să se destăinuie în fața publicului așa cum n-am făcut-o, poate, ... Citeşte mai departe »

„Omul cu chitara”: Remember Florian Pittiş, în Duminica Floriilor

Duminica Floriilor este ziua în care toţi cei cu nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Cu această ocazie, de la ora 16.00, Ducu Bretzi aduce la TVR 2 o ediţie specială a emisiunii „Omul cu chitara”, dedicată lui Florian Pittiş. Astfel, pe parcursul a 50 de minute, Ducu Bertzi şi Cristina Şoloc vor fi gazdele unei ediţii în care invitaţi ... Citeşte mai departe »