luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: Uma Thurman

Abonare RSS

Uma, de Peter Lindbergh

Actrița Uma Thurman, fotografiată de Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

„Pulp Fiction”, cu Uma Thurman & Quentin Tarantino

Nu există roluri care s-o descrie mai bine pe Uma Thurman decât cele din filmele lui Quentin Tarantino. Înainte de „Kill Bill”, a fost marele „Pulp Fiction”. În această fotografie, actrița și regizorul, surprinși împreună pe platourile de filmare, de Linda R.Chen, în 1994. Sursă: The Red List Citeşte mai departe »

În culisele „Kill Bill”: Uma Thurman și Lucy Liu

Vă amintiți scena de luptă dintre Beatrix Kiddo și O-Ren Ishii, din prima parte a filmului „Kill Bill”? Secvența aceea absolut poetică – nu e Tarantino un romantic inedit? – în care Uma Thurman o îngenunchează pe Lucy Liu cu o sabie Hattori Hanzo? Dacă la început o ia peste picior pe „fetița caucaziană prostuță” căreia „îi place să se ... Citeşte mai departe »

Fragmente de extaz: cum au pozat starurile din „Nymphomaniac” pentru afișul filmului

Lars von Trier este cunoscut drept un regizor controversat, iar afișele pentru cel mai nou proiect al său nu se dezic de această tendință. Într-o serie de postere lansate recent, starurile din „Nymphomaniac” s-au lăsat fotografiate în ipostaze care sugerează extazul sexual. Astfel, Uma Thurman, Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg, Christian Slater și alți actori care joacă în „Nymphomaniac” au încercat ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke: Noul meu film m-a ajutat să trec peste trauma divorțului

Ethan Hawke spune cel mai recent film al său, „Before Midnight”, l-a ajutat să treacă peste trauma divorțului de Uma Thurman, pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul vacanței. „Orice persoană care a trecut printr-un divorţ ştie că acea tranziţie de la finalul verii – când, de obicei, pentru un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus