joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: vacanta Grecia

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: cele mai frumoase fotografii din Grecia

Îmi pare rău de un singur lucru: că n-am ținut camera pornită tot timpul cât am fost acolo, ca să cuprind mai mult din frumusețea ei alb-albastră. Îmi pare rău că n-am surprins și digital, așa cum mi s-a imprimat pe retină, fiecare imagine care mi-a bucurat ochii, în cele șase vacanțe pe care le-am făcut în Grecia. Am fost ... Citeşte mai departe »

Răsărit de soare în Paralia, Katerini

Am surprins imaginea asta cu vreo 12 ani în urmă, pe terasa hotelului Mesogios din Paralia, Katerini (Grecia), la răsăritul soarelui, în timpul primei mele vacanțe în afara țării. Nu are niciun fel de editare, căci pe atunci nu știam de filtre și Photoshop, și-n plus, spectacolul e atât de frumos, încât n-are nevoie de nicio îmbunătățire tehnică. Citeşte mai departe »

Evadare la Mediterană: Egremni Beach, Lefkada

Situată în partea de sud-vest a insulei grecești Lefkada, Egremni Beach e considerată una dintre cele mai frumoase plaje de la Mediterană. Și pe bună dreptate: apele ei cristaline te îmbie la o evadare răcoritoare, iar nisipurile ei albe și fine te invită să te odihnești ca într-un pat moale de vacanță, fără nici o grijă pe lume. Deși celebră ... Citeşte mai departe »