joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: vacanta

Abonare RSS

Ce n-am făcut vara asta

foto A venit toamna în Atlanta fix la început de lună, pe ceas. Parcă ar fi stat la ușa lui 1 septembrie, afurisita, gata să dea vara la o parte și să-și facă ea loc, cu ploi și frig și vânt. Nu doar că m-am prost-dispus că a trebuit să-ncep să mă învelesc cu o pătură pe balcon, dar m-a ... Citeşte mai departe »

Alina Grozea: cele mai frumoase poze făcute de mine

Cascais, Portugalia, 2013 Să fie clar, n-am talent la pozat. Și nici nu mă omor să fac poze – de câte ori plec pe undeva, prefer să îi las pe alții să se manifeste, iar eu pozez direct pe propria retină, să-mi tihnească și mie locul respectiv. Dar uneori n-am încotro, mă îmbie contextul, peisajul sau mă înghiontește nervul jurnalistic ... Citeşte mai departe »

Un colț de Europa

în august 2015, huzurind cum se cuvine, în Brașov, la Colaj Café Am rămas fără cafea, așa că azi am dat o fugă până în Lawrenceville, la Euro Gourmet Foods, magazinul de unde-mi cumpăr pufuleți făcuți la Băicoi, pateu de la Scandia Sibiu, semințe de floarea-soarelui (din Bulgaria, că din România n-am găsit). Și cafele, evident. Grecească sau turcească. Dar nu ... Citeşte mai departe »

Ce mi-aș lua vara asta

foto Păi, în primul rând, mi-aș lua o vacanță de măcar o lună, ca să încapă în ea vreo două săptămâni la Vulcan și alte două în Creta, că tare dor mi s-a făcut! Apoi, mi-aș lua – cu Paul, bien sûr, că fără el nu mai funcționez – un apartament nou (măcar cu chirie), într-un alt oraș, nu în ... Citeşte mai departe »

Marius Constantinescu a sărbătorit trei ani de căsnicie în oraşul iubirii

Moderatorul emisiunii „România frumoasă” (TVR 2), Marius Constantinescu, a lăsat timp de o săptămână pupitrul emisiunii colegei lui de platou, Andra Gavril, pentru a petrece o săptămână de vacanţă la Paris, alături de soţia sa. Nu este prima oară când jurnalistul TVR alege ca destinaţie „oraşul iubirii”, aceasta fiind a şaptea vacanţă pe care Marius o petrece în atmosfera fascinantă ... Citeşte mai departe »

Zece cărți de citit vara aceasta

Vară. Vacanță. Relaxare și huzur. Și ce poate fi mai potrivit, lângă o ceașcă de cafea sau un cocktail răcoritor, decât o carte bună? Librăriile duduie de oferte, iar editurile se întrec în apariții editoriale tot mai interesante, pentru a ne face poftă de lectură, de farmecul evadării în povești scrise pe hârtie. Dintre toate, echipa LaRevista.ro a făcut 10 ... Citeşte mai departe »

Fotografii intime: Beyonce, alături de fiica ei, în vacanță

Nu a fost niciodată prea generoasă cu publicul în ce privește viața sa de familie, însă din când în când, Beyonce le deschide fanilor câte o portiță către intimitatea sa. Cântăreața a publicat, pe blogul său, o serie de fotografii realizate într-o vacanță pe o insulă exotică. Într-una dintre poze, artista apare alături de fiica ei, Blue Ivy, în vârstă ... Citeşte mai departe »

Insulele grecești: peisaje desprinse din Paradis

Sunt renumite pretutindeni pentru frumusețea lor, care taie respirația oricări muritor suficient de norocos cât să le viziteze. Insulele grecești sunt, probabil, singurele locuri ale Europei care pot face concurență destinațiilor de vacanță exotice. Pe de o parte, pentru că oferă priveliști cel puțin la fel de spectaculoase, iar pe de altă parte, pentru că sunt mult mai accesibile geografic ... Citeşte mai departe »

România nu muncește în zilele de 2 și 3 mai

Guvernul va declara zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere. Proiectul de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de miercuri și mai are nevoie de aprobarea Guvernului. Asociaţiile investitorilor din turism au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru ca Ziua liberă de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus