duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Victor Ciutacu

Abonare RSS

Victor Ciutacu: „Singurul căruia trebuie să-i mai demonstrez câte ceva sunt eu”

Am stat de vorbă cu VICTOR CIUTACU despre lucrurile importante pe care le-a învățat în ultimii doi ani, de când realizează emisiuni la România TV, și l-am întrebat și ce-l nemulțumește în televiziunea de azi. Deși-l știu sastisit de felul în care se face presă în România, Victor m-a surprins cu un răspuns optimist și perfect adevărat, pe care vă ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu: cinci extravaganțe de ziarist

Foto: Vlad Stănescu, pentru revista Femeia L-am invitat pe Victor Ciutacu la un exercițiu de (re)evaluare: ce înseamnă extravaganță, azi, pentru un ziarist? Realizatorul „Ediției de seară” de la România TV a răspuns cu profunzime și adevăr, așa cum a făcut întotdeauna. VICTOR CIUTACU:  Extravaganță cred că e când nu te iei după turmă, nu te urci pe val și ... Citeşte mai departe »

Șansă la viață pentru Ioan Bănescu! Ciutacu și Badea licitează două tricouri în scop caritabil

Victor Ciutacu și Mircea Badea își pun din nou la bătaie capitalul de imagine în scop caritabil: după ce au strâns bani pentru fosta campioană olimpică la canotaj Florica Lavric, cei doi realizatori de televiziune licitează acum două tricouri cu semnificație specială, pentru a salva un băiat bolnav de cancer limfatic. „Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu ... Citeşte mai departe »

„Tonomatul lu’ Ciutacu” revine la România TV. Cine sunt primii invitați – VIDEO

Emisiunea „Tonomatul lu’ Ciutacu” revine cu un nou sezon, la România TV, într-un format proaspăt, ce le oferă telespectatorilor interviuri spectaculoase, așa cum Victor Ciutacu i-a obișnuit deja. Sâmbătă, de la ora 22.00, Victor Ciutacu își reia emisiunea cu care a debutat la România TV și aduce în studio un grup de invitați speciali, pe care rareori îi putem vedea ... Citeşte mai departe »

Laura Chiriac și Victor Ciutacu: „Lucrăm împreună, ne enervam împreună, ne bucurăm împreună”

Formează cel mai proaspăt și mai inedit cuplu de realizatori TV. Sunt două caractere puternice și diferite, însă dornice să se întâlnească la mijlocul unui drum nou, pe care-l construiesc împreună, patru seri pe săptămână, în fața telespectatorilor. I-am invitat pe Laura Chiriac și Victor Ciutacu – gazdele „Ediției de seară” de la România TV – la un interviu care-i ... Citeşte mai departe »

E oficial: Laura Chiriac și Victor Ciutacu realizează „Ediția de seară”, la România TV

Cel mai nou cuplu de televiziune și-a oficializat, de azi, relația profesională: Laura Chiriac și Victor Ciutacu vor realiza, de acum înainte, „Ediția de seară”, la România TV. Cei doi jurnaliști au testat deja formatul, în ultimele trei săptămâni, iar audiențele înregistrate până acum atestă că publicul îi preferă împreună, și nu separat. „Cuplul pare să se fi închegat, cifrele ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu: „N-aş fura nimic, niciodată. Ştiu, sufăr de inadecvare”

L-am invitat pe Victor Ciutacu la un interviu-portret prin care să-l descoperim altfel decât îl știm de la televizor. Jurnalistul, realizator al emisiunii „Tonomatul lu’ Ciutacu” de la România TV, ne-a făcut pe plac – atât cât poate s-o facă un tip genial și arogant – și ne-a dezvăluit despre el lucruri neștiute. Emisiunile mele preferate sunt… „În gura presei” ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, invitat special la „Tonomatul lu’ Ciutacu”, pe România TV

Victor Ciutacu revine, după vacanța de Paște, la postul România TV, cu emisiunea sa, „Tonomatul lu’ Ciutacu”, unde în seara aceasta, de la ora 21.00, îl are invitat pe maestrul Tudor Gheorghe. „L-am invitat prima oară când lucram pentru Antena 2. Fugeau de el titanii vorbăriei ca de dracu’. Cică era demodat şi nu făcea audienţă. Am rezonat din prima. ... Citeşte mai departe »

„Tonomatul lu’ Ciutacu”: jurnalistul debutează, astăzi, la România TV

Victor Ciutacu debutează, în această seară, de la ora 21.00, la postul România TV, cu emisiunea „Tonomatul lu’ Ciutacu”. „Emisiune – premieră, cu invitat premier” este promo-ul primei ediții a emisiunii moderate de cunoscutul jurnalist, care va dialoga, în prima lui seară în direct la România TV, cu prim-ministrul Victor Ponta. „Băsescu și Ponta se înțeleg pe procedura de propunere ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu părăsește trustul Intact: „Presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine”

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat, astăzi, pe blogul său, că părăsește trustul Intact, după nouă ani în care a lucrat în această instituție media. Ciutacu a luat această decizie în favoarea televiziunii România TV și spune că presa scrisă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, este un domeniu, „aproape sigur”, închis pentru el. „Se termină un ciclu profesional şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus