marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: Victoria West

Abonare RSS

„Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews”, de Victoria West. Despre modă, cu pasiune

O carte tonică și pozitivă, în care Victoria West vorbește cu pasiune despre modă și universul ei glamour, oferă trucuri pentru reinventat garderobe ponosite, publică interviuri și ne povestește despre volumele ei preferate. Victoria West, care a emigrat din România în Canada în urmă cu mulți ani, spune că a înființat blogul ei, FashionStyleBeautyandMore.blogspot.com pentru că visa, de fapt, să ... Citeşte mai departe »

Victoria West: Când am plecat în Canada, am ars toate podurile în urma mea

Tocmai a lansat prima ei carte, publicată în Canada și intitulată „Bits of Fashion”, așa încât ne-am spus că avem un pretext suficient pentru a-i cere un interviu. Mai ales că Victoria West adoră nu doar să scrie despre modă, ci și să povestească despre orice ai fi curios, iar noi suntem întotdeauna curioși de povești de viață. Faceți cunoștință ... Citeşte mai departe »

Victoria West a lansat prima sa carte, „Bits of Fashion”

Victoria West, cunoscută pentru articolele sale în domeniul modei,  a lansat recent prima sa carte, intitulată „Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews”. „Sunt foarte încântată să vă prezint prima mea carte, Bits of Fashion, care a fost publicată în septembrie 2013. Este o colecție de articole de modă, interviuri cu personalități din lumea modei și a divertismentului din Canada, precum ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus