joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: video animale

Abonare RSS

Salma Hayek are 50 de animale de companie – VIDEO

Nu doarme cu toate, dar cel puțin patru dintre cele 50 de animale de companie ale Salmei Hayek vin să-i ureze „Bună dimineața!” în fiecare zi. Salma Hayek și-a înființat doar de curând un cont de Instagram, într-o eră în care planeta întreagă trăiește în rețelele sociale. Printre primele ei postări se numără o înregistrare în care celebra actriță ne ... Citeşte mai departe »

Video adorabil: fetița care îmbrățișează un pui de cangur

Porția de emoție pe ziua de azi, concentrată în această înregistrare de un minut: o fetiță în vârstă de doi ani care îmbrățișează un pui de cangur. Momentul a fost filmat de mama fetei, la Australian Reptile Park din New South Wales. Citeşte mai departe »

Jane Goodall și Wounda: cum spune un cimpanzeu „mulțumesc” – VIDEO

O înregistrare video publicată pe YouTube arată momentul emoționant în care Wounda, un cimpanzeu salvat de la moarte la Institutul Jane Goodall din Congo, își ia rămas-bun și găsește propria manieră de a spune „mulțumesc” îngrijitorilor săi. Wounda s-a numărat printre cei peste 160 de cimpanzei care trăiesc la Jane Goodall Institute’s Tchimpounga Chimpanzee Rehabilitation Center, în Congo. Majoritatea sunt ... Citeşte mai departe »

Un câine „leșină” de fericire, când își revede prietena – VIDEO

De câte ori ați leșinat de fericire? Ei bine, dacă ar putea vorbi, cățelul din înregistrarea de mai jos ar putea spune că i s-a întâmplat cel puțin o dată, când și-a revăzut prietena cea mai bună, după doi ani de absență. Rebecca Ehalt a trăit în Slovenia vreme de doi ani, timp în care a stat departe de schnautzerul ... Citeşte mai departe »

Un pui de elefant vede marea pentru prima oară – VIDEO

Fiecare animal este unic, și le iubim pe toate, dar pentru elefanți avem o reală slăbiciune. Iar când am văzut acest pui, care se bucură ca orice copil atunci când descoperă o minune a naturii, am vrut să vi-l arătăm și vouă. Un bebe-elefant, la prima întâlnire cu marea. Așa arată fericirea lui: ) Citeşte mai departe »