luni , 21 octombrie 2019

Arhivă etichete: video

Abonare RSS

Cum se vede Istanbul de sus, de sub nori – VIDEO

foto Am filmat imaginile astea cu gândul la voi, în drumul meu înapoi spre Atlanta. Orașul Istanbul, pe care n-am reușit să-l vizitez, pentru că n-am avut vreme să ies din aeroport. Văzut de sus, chiar de sub plafonul de nori – o minunăție! Citeşte mai departe »

Geniul lui Radu Gabriel – VIDEO

foto Una dintre cele mai reușite secvențe de comedie românească: Radu Gabriel, alături de actrițele Maria Buză și Marilena Chelaru – toți, foști membri ai grupului Vouă. O scenetă jucată genial, cu actorul și scenaristul Radu Gabriel în rolul unui „mic întreprinzător” care se zbate să facă mici, cocoșat de taxele și accizele din România. Citește și: Radu Gabriel: cele ... Citeşte mai departe »

Stephan Zlotescu și „True Skin”: efecte speciale cu ADN românesc

Se ştie deja cât de mult mă pasionează filmele bune şi cât de tare mă încântă un efect special bine realizat. De aceea, nu mică mi-a fost bucuria să aflu despre performanţele unui american cu origini româneşti, Stephan Zlotescu, pe al cărui film scurt, „True Skin“, s-au bătut studiouri hollywoodiene de renume precum Paramount, Lionsgate, Fox, Universal şi Warner Bros. ... Citeşte mai departe »

Sophia Loren, sexy și fermecătoare într-o înregistrare din anii ’60

„Frumusețea nu înseamnă perfecțiune. E ceva care vine din interior. Nu eram frumoasă în sensul că arătam ca o păpușă, n-am fost niciodată așa. Dar m-am simțit mereu unică.” Sophia Loren Parcă n-am văzut-o niciodată pe Sophia Loren mai frumoasă și mai atrăgătoare ca în această înregistrare peste care am dat azi, în Daily Mail. Surprinsă probabil la un eveniment, ... Citeşte mai departe »

Imagini inedite cu Elena și Nicolae Ceaușescu – VIDEO

Elena și Nicolae Ceaușescu, alături de Rosalynn și Jimmy Carter. Washington, 1978. sursă Nicolae și Elena Ceaușescu, surprinși pe cameră video în câteva imagini inedite: viitorul dictator depunând jurământul, în 1965; jucând volei alături de consoarta lui și de prieteni; relaxându-se pe litoral, jucând table la soare sau înotând. Îi veți putea vedea pe Ceaușești vizitând Universal Studios din Los ... Citeşte mai departe »

„Chandelier” live, cu Sia și James Corden – VIDEO

James Corden are din ce în ce mai mult succes cu rubrica „Late Show Carpool Karaoke”, din cadrul emisiunii sale „Late, Late Show”, de la postul american CBS. Pe lângă talentul lui de entertainer, ce atrage atenția publicului sunt invitații celebri alături de care Corden se plimbă în mașină, în timp ce stau de vorbă și fac karaoke. După două ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett și talentul ei ascuns – VIDEO

Invitată de editorii revistei Vanity Fair să-și expună unul dintre talentele ascunse, actrița Cate Blanchett a oferit pe loc o reprezentație demnă de aplauze. Vedeta australiană e într-o formă admirabilă, iar înregistrarea de mai jos e cea mai concludentă dovadă! Citeşte mai departe »

Charlie Sheen a anunțat că e infectat cu HIV – VIDEO

foto Actorul Charlie Sheen a anunțat că a fost diagnosticat cu virusul HIV în urmă cu patru ani, când a mers la medic pentru că se simțea foarte rău. În ultimii ani, starul a dus o viață extrem de dezordonată, luând droguri și plătind frecvent femei și bărbați pentru a-i ține companie în vila sa din Los Angeles. Vestea că ... Citeşte mai departe »

„Pentru totdeauna” cu Anda Dimitriu – VIDEO

Am remarcat-o anul trecut, la Vocea României. Întâi i-am remarcat, ce-i drept, tricoul cu accente hip-hop, ce părea din alt film, îmbrăcat de fata asta cu chip blând şi aer de Albă-ca-Zăpada. Anda Dimitriu a ajuns până în finală, sub antrenoriatul lui Marius Moga, şi mă bucur să observ că a trecut printr-o schimbare de look ce o pune foarte ... Citeşte mai departe »

Hello, Adele! Artista a lansat o nouă piesă, după trei ani de pauză – VIDEO

foto Cântăreața britanică Adele a lansat vineri o nouă piesă, intitulată „Hello”, după trei ani de pauză, în care a petrecut mai mult timp cu familia și a lucrat la noul ei album, intitulat „25”. „Hello”, primul single extras de pe albumul „25”, care se va lansa pe 20 noiembrie 2015, este o melodie în impecabilul stil Adele, o baladă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus