duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: Viena

Abonare RSS

Phil: cafea, cărți și alte lucruri frumoase, în cel mai inedit loc din Viena

Cu siguranță mi-ar plăcea să-mi petrec un ceas, două la Phil! O cafenea-restaurant-bibliotecă-librărie-magazin, prima de acest fel deschisă în Viena. Un model copiat ulterior și de alții, considerat azi o adevărată „instituție” a boemilor din capitala austriacă. Aproape totul poate fi cumpărat la Phil, până și mobila e de vânzare – cărți extraordinare, reviste vechi și noi, DVD-uri sau viniluri ... Citeşte mai departe »

Ioana Dungler: „Aș vrea ca fundaţiile de protecţia animalelor să devină o amintire”

Ioana Dungler este unul dintre oamenii-cheie la VIER PFOTEN. După o foarte scurtă carieră de arhitectă, a început să lucreze pentru cunoscuta organizație de protecția animalelor, reușind, alături de echipa ei, să salveze atâtea vieți, încât va primi cu siguranță un loc confortabil în Rai. În plus, e unul dintre acei oameni care încă visează, naiv și îndrăzneț, să facă ... Citeşte mai departe »

A șasea Conferinţă internaţională UNIFERO a avut loc la Viena

Cele trei zile româneşti de la Viena au debutat,pe 10 mai 2013, cu deschiderea lucrărilor celei de a șasea Conferinţe a Uniunii Internaţionale a Femeilor Române,  UNIFERO, desfăşurată la Ambasada României  în Austria. Conferinţa, dedicată anului 2013, an european al cetăţenilor şi drepturilor lor, şi-a desfăşurat activităţile în perioada 9-12 mai, la Viena sub tema: „Femeile Române, Cetăţeni Globali, Ambasadori ... Citeşte mai departe »

Depeche Mode, concert exclusivist la Viena, pentru lansarea albumului „Delta Machine”

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai înfocaţi fani ai trupei şansă de a asculta, în premieră, noile creaţii muzicale, în cadrul unui concert exclusivist susţinut duminică seara în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus