joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: vintage

Abonare RSS

Sugarboo, magazinul de turtă dulce din Atlanta

Aș putea face o listă întreagă de magazine care-mi plac mult în Atlanta, și oricât de greu mi-ar fi să aleg, cred că Sugarboo ar ieși pe primul loc. Situat în Brookhaven, în zona orașului Atlanta, Sugarboo vinde, pe scurt, lucruri frumoase. Obiecte care ne înfrumusețează casele, vase și ustensile de bucătărie, pături moi și pufoase, covoare cu personalitate, agende ... Citeşte mai departe »

Daytona Beach, vintage

foto Daytona Beach, Florida, în 1959. Cum arată azi celebra plajă, vedeți AICI. Citeşte mai departe »

O fotografie: James Dean & Liv Tyler

foto Cineva s-a jucat cu timpul și cu două personaje speciale: James Dean, surprins în Times Square din New York, în anii ’50, și Liv Tyler, desprinsă dintr-o altă imagine, din zilele noastre, și așezată cu ajutorul Photoshop în același cadru cu parfum vintage.  Liv Tyler realizase această fotografie drept omagiu dedicat lui Dean. Nu cunosc autorul colajului, dar mi-a ... Citeşte mai departe »

Imagine din Paris, anii ’50

Rue Vilin, Belleville-Ménilmontant, Paris, 1959. Fotografie de Henri Guérard. Citeşte mai departe »

Yard Sale de aprilie nu e de ratat!

Pentru prima oară anul acesta, Yard Sale îşi întinde trupele în demisolul Dianei 4, și în plus, cucerește şi o parte din etaj şi curte. La Rosetti, pe strada Dianei, săgeţile “Yard Sale” te vor îndrepta către o terasă invadată de verdeaţă, soare şi sute de chilipiruri. Sâmbătă, 18 aprilie, şi duminică, 19 aprilie, de la 10.30 la 18.00 – ... Citeşte mai departe »

Inspirație din trecut: cele mai frumoase bucătării vintage

Și ce dacă nu gătim în fiecare zi sau dacă nu suntem prea înzestrați cu darul de a amesteca ingredientele în cea mai potrivită manieră? O bucătărie vintage merită avută chiar și dacă până la urmă o transformăm într-un fel de sufragerie, unde să bem cafea din cești vechi și să mâncăm biscuiți păstrați în borcane ca de pe vremea ... Citeşte mai departe »

„Tropical Forest”, tema celei de-a 15-a ediții a târgului Fashion Bazaar

DUMINICĂ 25 mai / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 Între orele 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE Vino pe 25 mai 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii pline de culoare şi de ... Citeşte mai departe »

Misterioasa Marlene

Ar putea fi oricine. Cine ar putea spune cu siguranță că blonda cu picioare atât de frumoase, blonda care privește în jos, cu parul acoperindu-i fața, este chiar Marlene Dietrich? Și, totuși, la o privire mai atentă, îi remarcăm senzualitatea inconfundabilă, aerul acela misterios, nemaiîntâlnit, parcă, la nicio altă divă. E ea, fără urmă de îndoială. Fotografiată de Milton Greene, ... Citeşte mai departe »

Elizabeth Taylor, Grace Kelly & Lorraine Day

O fotografie de privit cu nesaț: Elizabeth Taylor, Grace Kelly și Lorraine Day, la aeroportul New York International, în 1955. Foto: Chicago Tribune Citeşte mai departe »

John Lennon și Mick Jagger: imaginați-vă trecutul

Două figuri emblematice ale culturii pop: John Lennon și Mick Jagger, fotografiați de Ron Galella, în 1974. Ne întrebăm care era starea lor de spirit în momentul în care au fost surprinși pe filmul foto, ce conținea schimbul de replici dintre ei. Ce-i spusese visătorul de la Beatles excentricului de la Rolling Stones – îl întrebase ceva și aștepta un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus