duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: violenta

Abonare RSS

Roberto Alagna: Acuzațiile Angelei Gheorghiu sunt fără fundament și defăimătoare

La două zile după ce a spus, prin vocea managerului său, că nu comentează acuzațiile de violență domestică făcute de fosta sa soție, Roberto Alagna s-a răzgândit. Tenorul susține acum că declarațiile Angelei Gheorghiu sunt „fără fundament și defăimătoare” și precizează că a apelat a avocații său pentru a se ocupa de această situație. „Acuzaţiile de violenţă conjugală publicate într-un ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu spune despre Roberto Alagna că era violent: „Eram obosită din cauza plânsului şi a ţipetelor”

Angela Gheorghiu a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației The Independent, că a fost victima violenței domestice timp de mai mulți ani, fostul ei soț, tenorul Roberto Alagna, fiind un bărbat violent, care a agresat-o în rânduri repetate. Soprana a mărturisit că, uneori, nu-și putea onora contractele de scenă din cauza acestor abuzuri. „Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în ceea ... Citeşte mai departe »

Alexandra Stan, în spital după ce a fost bătută de propriul impresar

Alexandra Stan a ajuns la spital într-o stare fizică de slăbiciune, plină de vânătăi și echimoze, după ce a fost bătută de mangerul ei, Marcel Prodan, susține tatăl cântăreței. Incidentul s-a petrecut pe marginea unui drum național din Constanța, iar un echipaj de Poliție a intervenit pentru a o ajuta pe Alexandra. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul ... Citeşte mai departe »

Michael Bolton, împotriva violenţei asupra femeilor: „Promit să recrutez şi alţi bărbaţi care să înfrunte bătăuşii”

Multaşteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc în data de 16 mai 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, este un prilej de bucurie pentru români, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice. Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarmă cu privire la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus