joi , 29 octombrie 2020

Arhivă etichete: William

Abonare RSS

Kate și William au anunțat cum se va numi bebelușul lor

Ducesa de Cambridge și soțul său, prințul William au anunțat, miercuri, numele primului lor născut, care a venit pe lume luni, la maternitatea St.Mary din Londra. Cei doi au așteptat două zile înainte de a-și anunța decizia privind numele băiețelului lor. „Ducele și ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor să fie George Alexander Louis”, se arată într-un ... Citeşte mai departe »

Prințul Harry a dezvăluit sexul bebelușului prințului William și al soției sale

O serie de declarații făcute de prințul Harry dezvăluie sexul bebelușului pe care prințul William și ducesa Catherine îl așteaptă în luna iulie. Primul copil al cuplului William-Catherine ar urma să fie un băiețel, afirmă presa britanică, bazându-se pe declarațiile prințului Harry. „Harry spune tuturor că Wills şi Kate vor avea un băiat şi că este terbil de încântat de ... Citeşte mai departe »

Ce-o să fie? Ducesa Kate își dorește un băiat, iar prințul William ar vrea o fetiță

Ducesa Kate a declarat că nu cunoaște sexul bebelușului ei, dar că își dorește mult un băiețel, în timp ce prințul William al Marii Britanii speră că primul să copil va fi o fetiță. În mod straniu, dezvăluirea a fost făcută în timpul unei conversații pe care ducesa Kate a purtat-o cu un soldat, în timpul ceremoniei organizate de Ziua ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus