joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Yard Sale

Abonare RSS

Prima ediție Yard Sale din 2017

În noul an, Yard Sale continuă seria de evenimente dedicate garderobelor uzate fizic, dar nu şi moral. „Ediţie după ediţie şi am ajuns la numărul 68, în aproape patru ani, iar scotoceala prinde contur şi comunitatea Yard Sale se măreşte. Aşadar, anunţăm prima întâlnire din 2017: 14 şi 15 Ianuarie, la Centru, în Pasajul Victoria! Cumpărături cu buget mic, din ... Citeşte mai departe »

Yard Sale și strângere de fonduri pentru doi copii bolnavi

Târgul Yard Sale din 29 & 30 octombrie înseamnă mult mai mult decât marcarea ediţiei cu numărul 63. Înseamnă şi prima ediţie organizată la Centru, un loc nou, aşezat strategic în centrul Bucureştiului, în pasajul Victoria. Totodată, organizatorii Yard Sale dau startul campaniei de strângere de fonduri şi alte lucruri necesare (scutece, detergenţi, jucării) pentru doi dintre foarte puţinii copii ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de August, la Jacques Pot

Nenumărate garderobe pregătite pentru scotoceala Yard Sale, pe 6 şi 7 August, de la 10:30 la 18:00, la Jacques Pot! Haine de toate felurile şi mărimile, încălţări, cosmetice, decoraţiuni pentru casă, bijuterii, minuni şi răsfăţuri – pe toate le găseşti la Yard Sale. Sigur merită o vizită! În plus, sâmbătă, 6 August, Fundaţia Chance for Life va avea un stand ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Special, în Centrul Vechi

foto „Mutăm scotocelile şi în Centrul Vechi, să se bucure şi alţii de ele!”, anunță organizatoarele Yard Sale, târgul lunar de haine, accesorii și alte frivolități la preț de chilipir. „Hai, pe 25 şi 26 Iunie, de la 10:30 la 18:00, la o ediţie specială Yard Sale, pe plaja cu soare din Food Hood, la scotoceala după minuni şi cumpără ... Citeşte mai departe »

Yard Sale a ajuns la ediția cu numărul 55!

După aproape trei ani şi jumătate de activitate, Yard Sale are loc, pentru a 55-a oară, pe 18 și 19 Iunie. Un weekend minunat de scotoceli şi surprize! „Terasa şi interiorul Jacques Pot te aşteaptă pentru două zile de cumpărături cu preţuri mici-mici. Bem o limonadă, schimbăm impresii, garderobe şi zâmbete”, spune organizatoarea târgului, Gabi Urdă. Evenimentul se desfășoară și ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: partea a doua târgului de februarie

Yard Sale 20 & 21 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. Bănuim că ai aruncat cât colo cojoacele şi cizmele şi îţi cauţi rochii din bumbac, ochelari de soare și tenişi să zburzi în soare. Noi ştim unde se găsesc toate la preţuri de chilipir şi, da, îţi spunem şi ţie: ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

De notat în agendă: Yard Sale de februarie

Yard Sale 6 & 7 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. La Yard Sale, te simţi că în casa celui mai bun prieten! „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de ianuarie are loc la Jacques Pot

An nou, casă nouă.  Yard Sale 23 & 24 Ianuarie, 10:30-18:00 – prima ediţie pe 2016, are loc la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4, unde se ținea până acum cel mai inedit târg din București. „La Yard Sale, te simţi ca în casa celui mai bun prieten! De ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de aprilie nu e de ratat!

Pentru prima oară anul acesta, Yard Sale îşi întinde trupele în demisolul Dianei 4, și în plus, cucerește şi o parte din etaj şi curte. La Rosetti, pe strada Dianei, săgeţile “Yard Sale” te vor îndrepta către o terasă invadată de verdeaţă, soare şi sute de chilipiruri. Sâmbătă, 18 aprilie, şi duminică, 19 aprilie, de la 10.30 la 18.00 – ... Citeşte mai departe »