marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Zdob şi Zdub

Abonare RSS

Zdob şi Zdub a lansat un nou videoclip, înaintea concertului aniversar – VIDEO

Pe 17 ianuarie, de la ora 19:00, trupa Zdob şi Zdub va susţine un concert aniversar la Arenele Romane şi va lansa live un nou album, sub forma unei compilaţii cu piese needitate, cu titlul „20 de veri”. Moldovenii vor fi protagoniştii unui concert organizat pentru toţi fanii Zdob şi Zdub, cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicală ... Citeşte mai departe »

Zdob si Zdub cântă la Hard Rock Café, pe 14 octombrie

Seria de concerte ale toamnei continuă la Hard Rock Cafe cu un show de neratat. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, mergi la spectacol pe 14 octombrie, de la ora 21.00.  De ... Citeşte mai departe »

Zdob si Zdub aniversează 20 de ani de existență

Trupa Zdob și Zdub aniversează 20 de ani de activitate, ocazie cu care artiştii vor susține două concerte de amploare la Chișinău (Parcul Dendrariu), pe 19 septembrie, și la București (Arenele Romane), pe 20 noiembrie. În cadrul ambelor evenimente, Zdubii vor interpreta hiturile ce au făcut înconjurul lumii, dar și piese noi, ce vor putea fi ascultate în premieră. De ... Citeşte mai departe »

Zdob și Zdub, cap de afiș la cea de-a doua ediție Fish Eye FEST

The Amsterdams, Loungerie II, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu & Zdob și Zdub completează lista artiștilor care vor face show în cea de-a doua ediție a festivalului de artă și pescuit Fish Eye FEST. Acesta se va desfășura pe durata weekend-ului 3-4 iulie 2015, în Vama Veche, iar intrarea este liberă. Un line-up pentru toate gusturile, două scene, zeci de ... Citeşte mai departe »

Zdob și Zdub au lansat un nou videoclip, „Om cu inimă de lemn” – VIDEO

Formația Zdob și Zdub revine cu un nou videoclip, pentru piesa „Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în 2013 împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în orașul ucrainean Kiev, într-un pavilion în mijlocul căruia era amplasată o masă lungă. Pe această masă, artiștii plastici au pregătit câteva micro-lumi, ... Citeşte mai departe »

Zdob şi Zdub va cânta la Media Music Awards

Zdob şi Zdub va cânta, pe 19 septembrie, la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, considerat cel mai important eveniment muzical de acest tip din România. Cei şase artişti moldoveni vor cânta două piese în Piaţa Mare a Sibiului, în faţa a peste 30.000 de spectatori şi a altor câteva milioane de telespectatori, din peste 50 de țări, care vor ... Citeşte mai departe »

„Basta Mafia”: Zdob şi Zdub își lansează noul album la Chișinău

Zdob şi Zdub îşi lansează oficial în Moldova cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a formaţiei, “Basta Mafia”, în cadrul unui show live de excepţie, „Moldovenii s-au născut”. Pe 21 mai, trupa îşi aşteaptă publicul la Teatrul „Eugene Ionesco” din Chişinău, începând cu ora 19:00. În deschidere va cânta formaţia Cuibul. Noul album este rezultatul unui îndelung proces de ... Citeşte mai departe »

Zdob şi Zdub lansează noul album Basta Mafia, la Hard Rock Café

Sprint Media şi METALHEAD.ro te invită la lansarea noului album al moldovenilor de la Zdob şi Zdub, în cadrul unui eveniment exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe, Bucureşti. „Basta Mafia”, al nouălea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music şi va conţine 13 piese şi două bonus track-uri energice, pline de ... Citeşte mai departe »

Trupa Zdob şi Zdub va cânta diseară la Iaşi

Formaţia Zdob şi Zdub va susţine vineri seara un concert de excepţie la Iaşi, în clubul Dublin Pub, de la ora 23. Show-ul face parte din turneul de promovare a noului album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în România alături de MediaPro Music. „Basta Mafia” este cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei, iar cei şase artişti moldoveni ... Citeşte mai departe »