miercuri , 25 mai 2022

Eva Mendes: „Pe mine nu mă interesează să arăt frumoasă într-un film”

Eva

A fost inclusă în nenumărate clasamente ale celor mai frumoase femei din lume, insă Eva Mendes mărturisește că o frustrează eticheta pe care i-au pus-o publicul și realizatorii de filme, acea de imagine frumoasă, lipsită de substanță.

Actrița cu origini cubaneze, mereu lăudată pentru stilul său vestimentar sofisticat, spune că percepția estetică a celor care fac filme la Hollywood asupra ei o împiedică să obțină rolurile complexe la care ea speră. Astăzi, la 39 de ani, vedeta spune că a decis să accepte numai partiturile care-i lasă „oportunitatea de a nu purta machiaj pe platoul de filmare”. Într-un interviu acordat ziarului The Guardian, Eva a declarat: „M-am hotărât să nu mai lucrez cu regizorii care nu-mi exploatează decât latura fizică. Când vine vorba despre actorie, îmi place să abordez lucrurile într-o manieră cât mai naturală. Pe mine chiar nu mă interesează să arăt frumoasă într-un film, decât dacă trebuie să fac asta de dragul personajului. Nu știu nimic despre luminile care mă avantajează sau alte lucruri de genul ăsta. Iubesc să fac orice mă apropie de rol. Așa că sunt nevoită să refuz toate acele roluri care ar putea să mă pună în postura de model fizic”.

Eva Mendes este cunoscută pentru rolurile sale din „2 Fast 2 Furious” (2003) și „Hitch” (2005), unde, într-adevăr, regizorii i-au exploatat latura de femeie frumoasă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus