miercuri , 4 octombrie 2023

Evenimente cu intrare liberă, la trei ani de Dianei 4

Print

Casa din Dianei 4, unde s-au desfășurat numeroasele Yard Sales despre care v-am povestit de fiecare dată, se pregătește să îmbrace straie de petrecere. Împlinește trei ani de când e gazda celor mai cool evenimente din oraș! Iată ce au pus la cale organizatorii lor:

La trei ani de Dianei ne aşteaptă o săptămână de evenimente şi revederi.

Casa din Dianei are o istorie complicată. O istorie care i-a lăsat urme peste tot. În 2012, am găsit-o în paragină şi am decis să o aducem din nou la viaţă. Renovările au scos la iveală secretele şi imperfecţiunile, micile detalii care îi sporesc şarmul şi frumuseţea de doamnă elegantă şi bătrână.

În aceşti trei ani am organizat sute de evenimente – dezbateri, proiecţii de film, teatru, concerte, expoziţii. Am făcut-o ştiind că oraşul este mai viu ca niciodată şi are multe de oferit. Nu am fi reuşit fără ajutorul tuturor prietenilor şi colaboratorilor. Aniversarea Dianei 4 este şi a lor, în egală măsură.

Acum trei ani am început cu două concerte, Poetrip şi Toulouse Lautrec. Ne-au purtat noroc, ei şi cei care ne-au trecut pragul după. Ne bucurăm că revin, aşa cum au făcut-o în fiecare an. Alţi prieteni ni se alatură!

Vă aşteptăm la aniversare!

Program:
● 11 Iunie, 21:00 – Poetrip
● 12 Iunie, 21:00 – Toulouse Lautrec
● 12 Iunie, 23:00 – John Riley & Rigus
● 13 Iunie, 21:00 – Temple Invisible
● 13 Iunie, 23:00 – Magyar Talking – DJ Vasile & Abasc Music
● 14 Iunie, 21:00 – We Singing Colors

Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Event FB: Dianei 4 / 3 ani

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *