joi , 21 octombrie 2021

Evgeni Plushenko reprezintă Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

EP

Evgeni Plushenko devine singurul reprezentant al Rusiei în probele masculine de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă ce vor avea loc luna viitoare la Sochi, în urma deciziei oficiale venite din partea Federaţiei Ruse de Patinaj Artistic şi aprobată de Comitetul Olimpic Rus şi de Ministerul Sporturilor.

Hotărârea vine în urma evaluării sportivului în cadrul unui riguros test de patinaj artistic ce a avut loc în această săptămână, cu uşile închise. După un program corect şi o interpretare ce a inclus toate elementele de patinaj din programul competiţional olimpic, comisia de evaluare l-a propus în unanimitate pe Evgeni Plushenko drept singurul reprezentant masculin al ţării gazdă în cea mai importantă competiţie sportivă a lumii. „După părerea mea, în cadrul evaluării, Plushenko a patinat mai bine decât la Olimpiada de la Vancouver din 2010. (…) Toate elementele sale au fost corecte şi emoţionante. A fost Plushenko real!”, a declarat antrenorul său, Alexei Mishin.

„Aceasta este mica noastră victorie. Vă iubesc!”

Triplu medaliat olimpic, incluzând victoria de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino din 2006, Evgeni Plushenko va lua parte, în doar două săptămâni, la cea de-a patra competiţie olimpică din carieră, de această dată chiar în ţara-mamă. „Aş dori să mulţumesc tuturor pentru susţinerea acordată! Mi-aţi oferit putere şi încredere. Aceasta este mica noastră victorie. Vă iubesc!”, a declarat patinatorul pe pagina să oficială de Twitter.

După participarea la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi, Evgeni Plushenko va sosi la Bucureşti cu un program de neuitat, în cadrul Galei Olimpice Kings On Ice. Patinatorul va prezenta un program nou, uimitor, ce reuneşte cele mai îndrăgite şi cunoscute elemente care l-au consacrat de-a lungul vremii şi care l-au transformat în regele incontestabil al gheţii.

Organizat de Amphitrion, spectacolul „Kings On Ice Olympic Gala” va avea loc pe data de 5 aprilie, la Sala Polivalentă, biletele fiind disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus