joi , 7 decembrie 2023

Exfolierea, secretul mâinilor catifelate

Hands

Exfolierea regulată este obligatorie pentru mâini fine şi moi. Şi asta pentru că săpunurile, detergenţii, praful şi vremea rece au, toate, un efect dezastruos asupra pielii mâinilor.

Ai nevoie de:

  • 4 linguri de zahăr brun
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 picătură de ulei esenţial (de care vrei tu)

Amestecă ingredientele, şi apoi aplică pe mâini, masează şi curață. Poţi păstra ce a rămas într-un recipient închis în baie, pentru o exfoliere viitoare. Sau poţi să faci o cantitate mai mare şi să foloseşti scrubul şi pentru restul corpului. Nu uita proporţiile de 2 la 1. Să aveţi o zi frumoasă ca voi!

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Foto: feminspire.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *