joi , 7 decembrie 2023

Expoziția “Mărțișor”, de Corneliu Drăgan-Târgoviște, vernisată la Elite Art Gallery

CDT

Expoziția de grafică, pictură și acuarelă „Mărțișor” semnată de Corneliu Drăgan-Târgoviște a fost inaugurată seara trecută la Elite Art Gallery, vernisajul fiind prezentat de criticul de artă Marius Tița.

“În lucrările expuse predomină peisajul citadin în care personajele circulă, trăiesc și sunt trezite la viață de culorile ce le conturează. Nici zona rurală nu este uitată, casele și peisajele fiind emblematice în aceste lucrări. Întreaga expoziție reprezintă rodul muncii din ultimul an”, a spus acuarelistul CorneliuDrăgan-Târgoviște.

Expoziția poate poate fi vizitată până pe 15 martie, în fiecare zi de luni până vineri, orele 11:00 – 19:00, iar sâmbătă între orele 10:00 – 14:00, la Elite Art Gallery, Strada Academiei, nr.15.

„Pictorul Corneliu Drăgan-Târgovişteeste o revelaţie constantă a creaţiei plastice contemporane. De fapt, preferă să ne răsfăţăm descoperind mereu minunile pe care ni le dăruieşte la fiecare simeză, ştiind că o expoziţie Corneliu Drăgan Târgovişte ne relevă orizonturi noi şi apropieri pline de plăcutul mister al descoperirii. După o intensă imersiune în paradisul de acuarelă, a venit şi clipa aşteptată, a coborârii acrilului pe paletă şi pânză, a revenirii la tuşa zăbovită, mângâiată, modelată“, a apreciat MariuTița, cunoscut publicist și analist al pieței de artă.

CorneliuDrăgan-Târgoviște a ajuns la Bucureștidupăcelucrările sale au putut fi vizionate la ExpozițiaInternațională de Acuarelă de la Shanghai, fiindsingurulromân care a  expusîncadrulacesteiBienale.

De asemenea, artistul este singurul acuarelist român ales să facă parte din prestigioasa Societatea Acuareliștilor din Birmingham, care adună în prezent 81 de acuareliști britanici și internaționali.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *