miercuri , 22 septembrie 2021

„Fă-mi loc”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, se joacă din nou la Godot

afiș spectacol teatru Fă-mi loc!

„Fă-mi loc!”, primul spectacol regizat de Radu Beligan în mediul teatrului independent,  are loc luni, 22 iulie, de la ora 20:00, la Godot Café din strada Blănari, numărul 14. Distribuția spectacolului este formată din două nume mari ale scenei teatrale românești: Medeea Marinescu și Marius Manole.

Spectacolul „Fă-mi loc!” este prima producție teatrală realizată de Asociația INSPIRA, care a avut premiera pe 27 octombrie 2012 la cafeneaua din Centrul Vechi, spectacolul având în prezent peste 30 de reprezentații la nivel național.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se regăsesc, în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând nevoia de a fi înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat.
Hazardul îi aduce împreună pe Manuel si Camilla – doi oameni ce nu au aparent nimic în comun – , ceea ce va genera nenumărate scântei. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie și, mai mult, amândoi au nevoie să se vindece de singuratate.

„Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe, dincolo de orice conveniență socială.

Biletele pentru spectacolul „Fă-mi loc!” din data de 22 iulie, ora 20:00, de la Godot Café Teatru, str. Blănari, nr 14, se pot achiziționa online sau se pot rezerva la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244, zilnic, între orele 12:00 și 19:00.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus