miercuri , 4 octombrie 2023

Fashion Bazaar, la a 16-a ediție: designeri, bijuterii, accesorii, încălțăminte și cosmetice

Fashion Bazaar

Duminică, 28 septembrie / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46

11:00 — 19:00

DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE

Reduceri de 70 %

Mergi pe 28 septembrie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii reduse până la 70%. Noile colecţii toamnă-iarnă create de tinerii designeri din România te aşteaptă la FASHION BAZAAR.

Încălţămintea şi genţile din piele naturală, în nuanţe atractive pentru o toamnă plină de energie, pot constitui un bun motiv pentru a trece pragul târgului. Unde mai pui că beneficiezi de reduceri substanţiale (până la 70%) valabile numai în ziua târgului, precum şi de cadouri preţioase la preţuri mici pentru persoanele speciale din viaţa ta.

Cosmeticele bio şi obiectele de vintage autentic nu vor lipsi nici ele.
Pentru bărbaţi organizatorii au pregătit colecţii de ceasuri şi bijuterii, cămăşi personalizate, accesorii unicat şi multe alte surprize. Cei mai norocoşi dintre voi vor câştiga premii pe loc la tombola organizată din oră în oră în cadrul târgului.

Aşadar, nu rata ziua de duminică 28 septembrie la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – deoarece te aşteaptă multe surprize, concursuri, premii şi noile colecţii de toamnă.

28 septembrie 2014
Casa Universitarilor
Dionisie Lupu 46
Intrarea 10 RON

Urmareste colectiile care vor fi prezentate la targ pe Facebook.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *