vineri , 16 aprilie 2021

Fashion Garage 70% OFF Summer Edition, cu Irina Markovits, la DallesGO

afis1

Sâmbătă, 6 iulie, DallesGO reeditează un eveniment concept în care s-a implicat alături de cei mai creativi viitori stiliști, fotografi și make-up artiști: Fashion Garage – 70% OFF Summer Edition.

Universul DallesGO este cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București, un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie.

Fashion Garage este un eveniment-manifest DallesGO, un târg cu piese noi, vintage și de designer la 70% reducere, unde primești consiliere de imagine de la stiliștii DallesGO. Aflat la cea de-a doua ediție, Fashion Garage SALE îți propune o zi de smart shopping, style advice și sesiuni de make-up și hairstyling care te pregătesc pentru vacanță. O experiență de shopping interactivă, cu sfaturi de stil și invitați surpriză din lumea modei!

Dă o raită prin garderoba Irinei Markovits!

30 de stiliști ai cursurilor DallesGO își deschid garderobele pentru tine în această vară și te invită să descoperi și să cumperi la prețuri incredibile hainele și accesoriile care i-au fascinat și pe care le-ai admirat în pictoriale de fashion binecunoscute. Punctul central al acestui week-end va fi întâlnirea cu unul dintre profesorii cursurilor after work de Stilism de la DallesGO, Irina Markovits, care îți propune să dai o raită prin garderoba ei și să descoperi ținute și accesorii fabuloase la prețuri speciale.

Participă la tombola special realizată în cadrul evenimentului și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele trei ședințe de consiliere stilistică, make-up și hairstyling oferite de echipa DallesGO. Vei primi ponturi valoroase de la profesioniști și te vei putea bucura de un tratament de modă și frumusețe personalizat, special creat pentru tine. Marele premiu constă într-o sesiune de consiliere de imagine alături de echipa DallesGO, urmată de o ședință foto in high fashion!

Pentru a condimenta sesiunea de summer shopping, evenimentul va găzdui între orele 14.00 și 18.00 un make-up corner powered by DallesGO MAKE-UP și INGLOT, iar echipa de stiliști GETT’S Salons îți propune, și de această dată, un hairstyle makeover perfect pentru vară! Mai mult decât atât, vizitatorii se vor putea rasfăța cu dulciuri homemade, în timp ce răsfoiesc cel mai nou număr al revistei ALL HOLLOW.

În plus, doar până pe 1 august ai reduceri la singurele cursuri after work din Bucureşti care te aduc mai aproape de pasiunea ta printr-o experienţă interactivă şi creativă, alături de cei mai cunoscuţi profesionişti din industrie. Înscrie-te acum şi bucură-te de reducerea de 20%!

Irina Markovits a fondat Image Matters, primul birou de consultanță de stil din România, în 2004. Experiența de stilist a recomandat-o pentru proiecte cu branduri de modă și locații de cumpărături, ca și pentru apariția în juriul emisiunii „Shoppingul, pasiunea mea”.

Mergi, pe 6 iulie, între 12.00 si 20.00, la DallesGO, pe Ion Oțeteleșanu 2, etaj II (zona Cișmigiu – Teatrul Mic, în spatele Novotel Hotel) să faci cunostință cu stiliștii DallesGO și invitații lor speciali și să îți pregătești garderoba de vacanță!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus