miercuri , 28 iulie 2021

Femeile se simt cel mai urâte în diminețile de luni. Iar companiile cosmetice exploatează asta din plin

?????????

Femeile se simt cel mai urâte în diminețile de luni, arată un nou studiu, care ajută companiile de cosmetice să cunoască exact momentul în care urmașele Evei sunt mai vulnerabile și mai receptive la campanii de marketing.

Diminețile de luni nu sunt tocmai preferatele cuiva, și cu atât mai puțin ale femeilor. Deseori obosite după un week-end în care și-au îngăduit excese, prea lipsite de energie pentru a merge la sala de sport și prost-dispuse că trebuie să se întoarcă la birou, încearcă să-și compună un machiaj decent și să iasă în lume cu un zâmbet plăcut. Un motiv în plus de iritare pentru femei este nu doar acela că lunea dimineața se simt cel mai puțin atrăgătoare, dar că numeroase companii de produse cosmetice se folosesc de această informație pentru a le bombarda cu cele mai convingătoare instrumente de marketing.

Studiul, realizat de agenția de media PDA și citat de Daily Mail, a analizat răspunsurile unui grup de femei cu vârste de peste 18 ani, pentru a identifica momentul în care se simt cel mai puțin atractive și a determina cel mai bun timing pentru mesajele și promoțiile la produse de înfrumusețare. Analiza a arătat ca 46 % dintre femei se simt cel mai rău în diminețile de luni, care devin astfel momentele ideale în are companiile cosmetice pot lansa mesaje de încurajare, sfaturi și recomandări de frumusețe, bineînțeles, promovând masiv produsele pe care-și doresc să le vândă.

La polul opus, studiul a arătat că femeile se simt cel mai bine în pielea lor în zilele de joi. Și această informație este exploatată din plin de comercianți, care în aceste momente lansează mesaje ce încurajează celebrarea frumuseții, recomandări pentru ținute de weekend și ieșiri cu prietenele, la magazine, la final de săptămână.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus