miercuri , 4 octombrie 2023

Ferma Neverland, scoasă la vânzare pentru 100 de milioane de dolari

Michael Jackson NeverlandFoto: eonline.com

 

Neverland, fosta reședință a lui Michael Jackson, a fost pusă în vânzare contra sumei de 100 de milioane de dolari, anunță revista People.

Situată în Los Olivos, în apropiere de orașul american Santa Barbara, ferma Neverland se întinde pe o suprafață de aproape 11 kilometri pătrați și se numește azi Sycamore Valley Ranch. Locul cuprinde șase dormitoare, o grădină mare, două case de oaspeți și un cinematogaf cu o sală de 50 de locuri. De asemenea, la Neverland pot fi încă admirate ceasul floral și trenul pe șine care face turul proprietății, instalat de Michael Jackson.

„Regele pop” a cumpărat ferma în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari și a transformat-o într-un loc spectaculos, care includea un parc de distracții și o grădină zoologică. I-a dat numele „Neverland” după insula magică din povestea „Peter Pan”.

În 2008, ferma a fost confiscată de agentul imobiliar Thomas Barrack, din cauza datoriilor financiare acumulate de Michael Jackson. Reședința a fost vândută, dar cei trei copii ai artistului, precum și mama acestuia, dețin în continuare o parte din ea.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei intoxicații cu propofol, substanță prescrisă de medicul său personal, Conrad Murray. Acesta din urmă a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la patru ani de închisoare. A fost eliberat, în octombrie 2013, după doi ani de detenție.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *