sâmbătă , 6 martie 2021

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectată de la aparatele care o țin în viață

Bobbi Kristina BrownFoto: content.usatoday.com

Bobbi Kristina Brown ar putea fi deconectată de la aparatele care o țin în viață, miercuri, când se împlinesc trei ani de la moartea mamei sale, cântăreața Whitney Houston, anunță publicația online TMZ, citând surse din apropierea familiei.

Rapperul Bobbi Brown, tatăl Kristinei, ar fi luat decizia de a-și deconecta fiica de la aparatele de menținere a funcțiilor vitale, după ce medicii l-au asigurat că nu mai pot face nimic pentru a-i salva fiica. Totodată, o sursă a declarat pentru TMZ că mama lui Whitney Houston și-ar dori ca Bobbi să fie deconectată de la aparate pe data de 11 februarie, când vedeta din „The Bodyguard” s-a stins din viață într-un hotel din Los Angeles. Deocamdată, informația nu a fost confirmată de familiile Brown și Houston, dar ea a fost publicată de New York Post, marți.

Bobbi Kristina, găsită inconștientă în cadă, la fel ca mama sa

Pe 31 ianuarie, Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită inconștientă și fără semne vitale în cada din sala de baie a locuinței sale din Roswell, un oraș aflat în apropiere de Atlanta. Poliția din statul american Georgia a început o anchetă, întrucât Bobbi Kristina avea urme de lovituri pe corp și în zona feței atunci când iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o. Gordon este, de altfel, și principalul suspect în anchetă.

Fata se află în comă indusă încă din ziua în care a fost găsită, medicii dorind să reducă astfel riscul de declanșare a unor inflamații cerebrale. Starea ei este însă extrem de gravă, iar șansele să se trezească din comă și să se însănătoșească sunt aproape nule, susțin surse medicale. Inițial, Bobbi Kristina a petrecut o săptămână la North Fulton Hospital, iar recent a fost transferată la Emory University Hospital din Atlanta.

În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, celebra cântăreață Whitney Houston, a fost găsită moartă de asistenta ei personală, în cada camerei sale din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, unde urma să participe la un eveniment monden. Rezultatele autopsiei au arătat că artista s-a înecat în cadă, în apă foarte fierbinte, de o adâncime de numai 30 de centimetri. Potrivit medicilor legiști, decesul lui Whitney Houston a fost provocat de o maladie cardiacă și de consumul de cocaină, care au dus la o „moarte accidentală prin înecare”. În camera unde era cazată vedeta americană, polițiștii au descoperit mai multe punguțe ce conțineau cocaină, precum și marijuana și nenumărate sticle de alcool.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al lui Whitney Houston și al lui Bobbi Brown. Ea s-a născut în 1993, iar părinții săi au divorțat în 2007, după o căsnicie plină de turbulențe. Familia lui Whitney Houston îl consideră vinovat pe Bobbi Brown pentru moartea cântăreței, întrucât aceasta a devenit dependentă de droguri în timpul relației sale cu rapperul, dependență de care nu a mai reușit să de vindece niciodată.

La scurtă vreme după decesul mamei sale, Bobbi Kristina Brown a lăsat de înțeles că are o relație cu Nick Gordon, un tânăr sărac, pe care Whitey Houston l-a adoptat informal, când Bobbi avea 12 ani, primindu-l să locuiască în casa ei și asigurându-i o viață mai bună.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus