joi , 7 decembrie 2023

Film documentar despre Amy Winehouse: „Nu cred deloc că voi fi celebră” – TRAILER

Amy WinehouseFoto: fanshare.com

„Nu cred deloc că voi fi celebră. Nu cred că aş putea să fac faţă celebrităţii. Cel mai probabil aş înnebuni”, declara Amy Winehouse într-o înregistrare video inclusă într-un film documentar realizat recent despre viața și cariera ei. Filmul biografic „AMY” va fi lansat oficial pe 3 iulie și cuprinde o serie de imagini de arhivă și piese nelansate ale artistei birtanice.

În declarațiile incluse în trailerul peliculei, Amy Winehouse, aflată pe atunci la începutul carierei, vorbește despre teama de celebritate și spune că se îndoiește că va deveni vreodată faimoasă. Filmul este regizat de Asif Kapadia, care a semnat și producția biografică „Senna”, dedicată pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, informează Daily Mail. „Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să fiu cântăreaţă. Mi-am spus doar că eram norocoasă. Cântatul reprezintă un lucru pe care pot să-l fac întotdeauna, dacă vreau să fac asta”, spune Winehouse într-o altă secvenţă din trailerul filmului.

În ultimii ani ai vieții ei, când era deja celebră în lumea întreagă, artista a căzut pradă dependenței de droguri și alcool, care au transformat-o într-o umbră. Silueta ei extrem de fragilă și aspectulul său fizic trădau probleme de sănătate grave, pe care nu le-a mai putut remedia. A murit în casa ei din cartierul londonez Camden, pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, din cauza unei intoxicații cu alcool.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *