marți , 5 decembrie 2023

Foto: cum arată rochia ecologică de mireasă

Rochie2

Rochia de mireasă din materiale neconvenționale, realizată de o echipă de studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design din Iași, este cea mai admirată piesă expusă în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care are loc, în acest weekend, în capitala Moldovei.

Organizatorii târgului care se desfășoară la Sala Polivalentă, și-au dorit să surprindă publicul ieșean printr-o serie de momente speciale. Printre cele mai savurate de către audiență s-a numărat expunerea unei rochii de mireasă cu totul inedite. Realizată manual în proporție de 100 %, de o echipă de viitori designeri, rochia a stârnit admirația tuturor celor prezenți la târg, jurnaliști și vizitatori deopotrivă. Deși confecționată din materiale la îndemâna oricui (hârtie, plastic și staniol), creația studenților de la Arte Vizuale și Design arată splendid, fiind romantică, elegantă și rafinată, aproape gata de purtat de orice femeie care urmează să spună „da”.

Studenții care s-au implicat în acest proiect, cu toată pasiunea și seriozitatea de care sunt în stare, au fost: Țanga Elena, anul III; Munteanu Alice, anul III; Pascal Alexandra, anul III; Ipate Oana, anul III; Policarpova Nadejda, anul III; Bârcă Anca Elena, anul III; Mihailiuc Corina, anul III și Roman Ana Maria, anul II Master. Au fost alese piesele executate de studentele Țanga Elena si Roman Ana Maria. Coordonatoarele proiectului au fost prodecanul Cornelia Brustureanu și asistentul universitar Cristina Hârțescu.

Rochie1

La trei bilete cumpărate, unul este gratuit

Între 29 și 31 martie, la Sala Polivanentă din Iași are loc cel mai însemnat eveniment al primăverii, unde ultimele mari reduceri de prețuri ale sezonului vor atrage atenția tuturor. La Expo Ideal Mariaj, vizitatorii au ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii prezenţi la târg, pot afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea nunții lor.

Aşa cum şi-au obişnuit publicul din București, organizatorii evenimentului, revista Ideal Mariaj, au pregătit şi pentru zona Moldovei cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali, precum şi piese unice, de neuitat. Mirii nu vor fi nici ei neglijați: ei vor putea profita de ultimele mari reduceri de prețuri, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregătit pentru vizitatorii târgului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafură, prezentări de modă, invitaţii şi mărturii pe gustul tuturor celor care se pregătesc să meargă la altar. Nu vor lipsi aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunți magice.

Mai mult decât atât, biletul de intrare, în valoare de numai 4 lei, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 premii surpriză oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj. Ele constau în rochii de seară cu care 10 dintre cele mai norocoase vizitatoare ale târgului vor fi premiate în urma tombolei pe baza biletului de intrare. Organizatorii mai oferă oaspeților un avantaj: la trei bilete cumpărate, unul este gratuit.

Ajuns la cea de-a noua ediţie, Expo Ideal Mariaj este singurul târg de nunți din România acreditat de ARCIN (Asociația Română a Companiilor din Industria Nunților). Evenimentul reuneşte cea mai diversificată ofertă de pe piaţa românească şi aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu, cu soluţii complete pentru ca nunta să fie un eveniment memorabil.

Parteneri media:

www.bzi.ro, www.iasitvlife.rowww.121.ro, www.karena.ro, www.unica.ro, www.enunta.ro, www.viitoaremireasa.ro, www.businesswoman.ro, www.fashionlife.ro, www.nuntasic.ro, www.spuneda.ro, www.inoras.ro, www.anuntul.ro, www.ghidul.ro, www.zilesinopti.ro, www.larevista.ro, Magic FM, Prima TV Iași

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *