vineri , 1 decembrie 2023

Fotografii cu Barbra Streisand, publicate în premieră

BarbraFoto: conneticut.cbslocal.com

O serie de fotografii cu Barbra Streisand au fost publicate recent, în premieră, într-un volum editat de Taschen, care celebrează primii ani de carieră la Hollywood ai celebrei artiste, văzuți prin obiectivul a doi dintre fotografii ei favoriți, Lawrence Schiller și Steve Schapiro.

1

„Când am cunoscut-o pe Barbra, arăta precum directorul unei companii salutând un nou angajat. Nu știu dacă m-a plăcut sau nu, dar nu am fost concediat până la sfârșitul primei săptămâni”, spune Lawrence Schiller.

2

„E incredibil. Singura contribuție reală pe care o voi aduce vreodată în această lume”, a declarat Barbra Streisand pentru revista Screen and TV Album despre fiul ei, Jason, care astăzi are 47 de ani și este cântăreț. Fotografia a fost realizată în 1969. Jason este fiul lui Streisand și al soțului ei de atunci, Elliot Gould.

3

Barbra, cântându-i fiului ei Jason, în timpul unei ședințe foto care a avut loc în 1967, în Beverly Hills. „A avut mereu o relație strânsă cu Jason. Am simțit atâta căldură venind din partea ei. A fost o zi de familie foarte frumoasă”, povestește Steve Schapiro.

4

„Barbra s-a înțeles foarte bine cu oamenii din tribul Maasai. A purtat multe haine pe care le-a primit cadou de la femeile din trib”, spune Schapiro, care a însoțit-o pe Streisand în Kenya, în 1972.

5

„Nu le-am cerut să pozeze astfel, așa s-a întâmplat. Am lucrat pentru filme în care se putea simți că nu exista niciun fel de conexiune între actorii principali. Dar Barbra și Robert (n.r. Redford) au avut chimie”, declară Schapiro, care i-a fotografiat pe platourile de filmare ale peliculei „The Way We Were”, în 1973.

6

Barbra, fotografiată în 1969, când a câștigat Oscarul pentru rolul din „Funny Girl”.

7

În avion cu Barbra. „Nu exista o ierarhie, toată lumea era împreună. Puteai să te așezi lângă ea și să-i faci o fotografie. Nu era ca astăzi, când ai asistenți și oameni de PR în jur”, dezvăluie Schiller, care a pozat-o pe Barbra în 1969, alături de cățelușa ei, Sadie.

8

„E foarte frumoasă”, a spus Barbra Streiand despre această carte, proaspăt lansată, pe care probabil doar fanii împătimiți o vor cumpăra, căci costă 500 de euro. Fotografia de pe copertă a fost realizată în 1969, pentru revista LIFE.

9

„Nu avea emoții deloc”, spune Schapiro. Streisand, în timpul filmărilor pentru „Funny Girl”.

10

„De regulă, am emoții mai mari decât actorii, dar Barbra m-a făcut să mă relaxez”, declară Schapiro.

11
Barbra, pe platourile de filmare ale peliculei „Funny Girl”, în 1967. „Vocea ei era uimitor de perfectă. Oamenii erau vrăjiți de felul în care cânta”, povestește Schapiro.

12

Streisand a fost „un adevărat trendsetter. Avea acea încredere care spunea: Pot să apar în Vogue, în Harper’s Bazaar, pot fi acolo alături de orice top model sau star, pentru ceea ce sunt”, spune Schiller.

13

Barbra, pe când filma pentru „On a Clear Day You Can See Forever”, unde a jucat rolul Melindei.

Citiți AICI ce ne-a declarat, în exclusivitate, jurnalistul american Lawrence Grobel despre întâlnirea sa cu Barbra Streisand. 

Sursă: people.com

Semnat de

2 comentarii

  1. Una din actritele pe care le-am admirat mereu, iar vocea ei, inconfundabila. Multumesc pentru imagini, deosebit de reprezentative pentru femeia care este Barbra Streisand.

  2. Minunate, Luminita, intr-adevar!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *